Je beste vriend is jarig, het eerste koppel uit de vriendengroep is gaan samenwonen, je neefje doet zijn plechtige communie,… Allemaal dingen die samenhoren met het geven van een cadeautje. Leuk, maar wat geef je dan? Er zijn nog anderen die ook een cadeautje geven, dus je loopt nog eens het risico met hetzelfde cadeau af te komen. De oplossing? Samenleggen voor een cadeau!

Waarom jij nù moet beginnen samenleggen:

  1. Je kan samen een veel groter cadeau geven dan alleen
    Als je weet waarvoor de gelukkige aan het sparen is, of wat hij of zij heeeeel graag wil hebben (maar zelf eigenlijk te duur vindt) is het echt leuk om ze te verrassen met net dat! En dat kan alleen maar door samen te leggen.


  2. Het risico van het ‘dubbele cadeau’ valt weg
    Been there, done that. Denken dat je het ideale cadeau hebt gekocht, om dan op het feestje te ontdekken dat een andere gast net hetzelfde idee had.. Vervelend! Door met iedereen samen te leggen, vermijd je deze dubbele cadeau’s en krijgt de gast iets dat hij niet moet doorverkopen 😉


  3. Samenleggen kan snel en gemakkelijk (echt waar!)
    Ik hoor je al denken: “Als wij met de vrienden moeten samenleggen loopt dat altijd mis. Ik krijg niet op tijd van iedereen het geld, waardoor ik moet voorschieten. ‘t Is ook altijd dezelfde die het voortouw moet nemen of er is gewoon géén cadeau,…”. Wat als ik je nu eens vertelde dat het ook anders kan? Via Kadonation kan je snel, gemakkelijk én veilig van iedereen het geld ontvangen. Je kan er dan zélf bij de partners een cadeau kopen, of je laat de gelukkige kiezen. Simpel!

Welke voordelen ervaar jij bij het samenleggen? Laat het ons weten in een comment en wie weet komt jouw reden in een volgende post aan bod!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

samenleggen-voor-een-cadeau-3-voordelen-kadoblog