Het is midden januari. We hebben onze goede voornemens al opgegeven, we snakken weer naar vakantie en zagen over de donkere dagen. Er is geen twijfel mogelijk: vandaag is de meest deprimerende dag van het jaar. Het ideale moment voor een optimistische uitdaging dachten Greet van Hecke en Isabelle Gonnissen.

30 dagen zonder klagen

De trein had weer vertraging, de weergoden zijn jou slecht gezind en jouw slappe koffie is van al dat zagen tegen jouw collega’s koud geworden. Maar dankzij de uitdaging bedacht door Greet en Isabelle zal de komende maand er wél rooskleurig uitzien. Vandaag, 15 januari (of Blue Monday voor de pessimisten onder ons), gaat 30 dagen zonder klagen van start. Dat betekent tot Valentijn niet meer klagen of zagen over hoe zwaar jouw leven is. Van een origineel voornemen gesproken!

Het Kadonation klaagpotje

Bij Kadonation maken we het leven verrassend gemakkelijk en bedachten we een manier om de komende maand zonder puffen en zuchten op een ludieke manier door te komen. Op kadonation.com kan je samen met jouw collega’s een klaagpotje starten. Spreek op voorhand een vast bedrag per klacht of zucht af en ga de uitdaging aan. Wie de komende maand durft klagen stort het afgesproken bedrag in het potje.

(Check hier het klaagpotje van het Kadonation team)

Een leuke beloning

Hebben jullie de 30 dagen zonder klagen overleefd? Bespreek dan wat je met het ingezamelde geld zal doen. Gaan jullie voor een leuke groepsaankoop, zoals een nieuw koffiemachine, of kiezen jullie voor een onvergetelijke groepsactiviteit, zoals karten of ontsnappen uit een escape room? Neem alvast een kijkje bij onze kadopartners en in plaats van te klagen over het weer kunnen jullie nu dromen over een leuke bestemming voor het ingezamelde geld.

Ga samen met jouw collega’s de uitdaging aan en start een Kadonation klaagpotje. Wij storten er alvast €5 in van zodra jullie €50 aan klachten ingezameld hebben. Houd de moed erin, dames en heren!

P.S.: je zal de hele week blogs kunnen lezen over haalbare voornemens voor 2018 en hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Op naar een fantastisch 2018!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment