Proficiat! De volgende stap in je leven staat voor de deur: gaan samenwonen. Of je nu gaat samenhokken met je lief, gaat co-housen met een vriend(in) of meerdere of zelfs met onbekenden, op sommige dingen ben je nu eenmaal niet voorbereid. Je kan je een heleboel zaken voorstellen, maar zeker ben je er niet van. Voor dat je je spullen verzamelt, vertellen wij jou graag enkele dingen die je nog niet wist over samenwonen. Ready, set? Klaar om die verhuisdozen te gaan inpakken!

Ikzelf zit nog veilig op kot in de week en in het weekend in het luxueuze Hotel Mama, maar toch vang ik hier en daar de typische ups & downs op van samenwonende vrienden en vriendinnen. Omdat ik weet dat het in de nabije toekomst geen ver-van-mijn-bed-show meer is, luistervink ik maar al te graag! Deze wist-je-datjes deel ik dan ook met veel plezier met jullie!

Wist je al …? 

Zo, bij deze ben je helemaal klaargestoomd om samen te gaan wonen. Het wordt helemaal ge-wel-dig!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment