Ik ga op reis en ik neem mee … een heleboel! Tegenwoordig neem je niet enkel je bikini of zwembroek, zonnebril en wat kleren mee. Enkele essentials kan je niet meer missen in de hedendaagse maatschappij. Heb jij een reisfanaat als vriend? Maak hem of haar dan blij met één van deze 5 cadeautjes.

#1: Overal stroom met een wereldstekker

kadonation reis wereldstekker

Verkrijgbaar bij onze partners AS Adventure en Coolblue

Je zal je reislustige vriend met zekerheid blij maken met een wereldstekker. Niets zo lastig als ergens aankomen, klaar zijn om je elektronica op te laden en de stekker past niet. Dankzij dit cadeau is dat probleem al van de baan!

 

 

#2: Geen lege smartphone dankzij een powerbank

powerbank reis kadonation

Verkrijgbaar bij onze partners AS Adventure en Coolblue

Je smartphone is tegenwoordig een onmisbaar gadget op reis. Alles wat je nodig hebt staat daar namelijk op. Een smartphone die halverwege de dag uitvalt is dus geen optie. Met een powerbank is deze frustratie verleden tijd!

 

 

#3: Voorbereid op alles met een reisgids

reisgids kadonation reis

Verkrijgbaar bij onze partner AS Adventure

Onder het motto ‘ Een geïnformeerd reiziger is er twee waard’, is een reisgids een enorm nuttig geschenk. Naar waar je ook gaat, informatie is altijd handig. Geef je vriend of vriendin daarom een reisgids cadeau van één van onze partners!

 

 

#4: Doe eens gek en geef een reis cadeau

reis kadonation

Verkrijgbaar bij onze partner Connections

Mag het al eens iets meer zijn? Geef de gelukkige dan een reis cadeau! Op Connections vind je de beste deals en laat dit nu net een partner van ons zijn. New York of eerder Azië? Alles kan!

 

 

#5: Zalig douchen dankzij deze douchezak

douche gadget

Verkrijgbaar bij onze partner AS Adventure

Een draagbare douche is het ideale reisgadget! Je moet de zak gewoon vullen met water en ophangen. De zon zal de zak opwarmen. Bij een buitentemperatuur van 20°C zal de temperatuur van de zak na 2 uur al 32 °C zijn.

 

 

Leg nu samen voor een cadeau bij één van bovenstaande kadopartners! In enkele klikken heb je samen met je vrienden een groepspotje gemaakt voor die ene reislustige vriend of vriendin!

 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment