Herken jij deze 5 redenen waarom een wintersportvakantie de beste is ook? Dan ben jij een geboren en fanatieke wintersportfan! 

#1: Adrenalineboost als je bovenop de berg staat

Bovenop de berg weet je dat je aan een enorme en vaak steile afdaling zal beginnen. De snelheden die je dan ook zal halen zijn enorm en geven een echte adrenalinekick! Bovendien geniet je bovenop de berg van een adembenemend uitzicht. De vergezichten over de besneeuwde toppen zijn fenomenaal en oogverblindend mooi. Wie weet kan je wel enkele dieren spotten!

#2: Een hele reis in dezelfde kleding rondlopen

Thuis wil je altijd shinen en er pieplekker uitzien. Je staat uren voor je kleerkast om een outfit uit te kiezen en er goed voor te komen. Op wintersportvakantie is dat helemaal nergens voor nodig! Je kan zonder schaamte een hele reis in dezelfde kleding rondlopen. Thuis zou je hiermee al een hoop commentaar krijgen van je familie, vrienden en collega’s. Op skireis, trek je gewoon elke dag hetzelfde aan en hoef je geen keuzestress meer te hebben.

#3: Schaamteloos meezingen bij de après-ski

Ben je de wintersport zelf even beu? Dan is er nog altijd de après-ski om je gedachten even te verzetten. Hier kan je ongegeneerd meezingen met de slechtste nummers. De uitgelaten sfeer is altijd fijn en zeker met een druppeltje alcohol om het warm te krijgen. Jägermeister of Flügel, welke is jouw favoriet?

Wintersportvakantie apres ski

#4: Bruinen bij temperaturen onder het vriespunt

Dacht jij dat bruinen enkel in de zomervakantie op je agenda stond? Nee hoor! Op wintersportvakantie kan je een mooie teint opdoen. Vanaf dat het zonnetje erdoor komt, kan je zalig genieten op verschillende terrassen en zorgen dat je skibril niet langer in je gezicht gebruind staat.

#5: Niet langer een ochtendhumeur

Op wintersportvakantie kan je je ochtendhumeur vaarwel zeggen. Het is niet langer een straf om vroeg uit de veren te zijn. Teveel gedronken bij de après-ski? Dankzij de goede lucht in de bergen zal je geen last hebben van een kater.

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment