De feestdagen staan opnieuw bijna voor de deur. Nog geen idee wat je dit jaar onder je kerstboom kan leggen? Kijk dan zeker verder en laat je door deze 5 redenen overtuigen om voor een Kadonation cadeaubon te kiezen!

#1. De cadeaubon is geldig in meer dan 75 winkels

Fantastisch, dankzij de Kadonation geschenkbon kiest de gelukkige zelf een cadeau! Je hebt keuze uit meer dan 75 kadopartners dankzij deze bon. Denk maar aan klassieke webshops als Coolblue, bol.com, Dreambaby, Zalando, ZEB, Torfs, smartphoto, A.S.Adventure, Veritas, fonQ, … Maar ook kleinere speciaalzaken krijgen hun plaats in ons gamma: LivingDesign, Fair and Square, Moose in the City, Belgunique, Alfamale, …

#2. Geen inspiratie nodig & toch persoonlijk!

Iedereen houdt ervan om kerstcadeautjes te krijgen. Maar kerstcadeaus geven is niet iedereen weggelegd. Als je niet weet wat te kopen voor Kerstmis, is de Kadonation cadeaubon dus een erg goed idee. De gelukkige kiest zelf wat te doen met de bon! Bovendien geef je de bon een unieke toets met jouw persoonlijke kerstwensen. Ideaal om te tonen dat de gelukkige jou echt nauw aan het hart ligt!

#3. De Kadonation cadeaubon heeft geen vervaldatum

Levenslang geldig? Ja hoor, dat biedt Kadonation met de nieuwe geschenkbon aan! Dit is ongezien in België en Nederland! Zo hoef je je geen zorgen te maken als de gelukkige nog niet meteen kan kiezen wat hij of zij graag wilt voor Kerstmis. Tijd genoeg om na te denken. Keuzestress is dus niet langer een probleem!

#4. Je kiest je budget zelf

Met de Kadonation geschenkbon kies je het bedrag waarmee je iemand gelukkig wilt maken helemaal zelf. Wil je graag €25, €35, €50, €75 of zelfs €300 geven? Het kan allemaal!

#5. Niet langer Secret Santa Stress

Je kent het wel, je doet lotje trek om te weten voor wie je een cadeautje moet kopen als Secret Santa. Iedereen maakt het wel eens mee dat je voor iemand die je helemaal niet goed kent een cadeau moet kopen. Ook hiervoor is de Kadonation cadeaubon ideaal! Zo kiest de gelukkige gewoon zelf een cadeau en val je niet in affronten als Secret Santa.

Ben je overtuigd?

BESTEL EEN KADONATION CADEAUBON

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment