Omdat de feestdagen voor de deur staan, staken we onze Kadonation cadeaubon in een nieuw jasje. Nog geen idee wat je dit jaar onder je kerstboom kan leggen? Kijk dan zeker verder en laat je door deze 5 redenen overtuigen om voor een Kadonation cadeaubon te kiezen!

fiscaal aftrekbaar

#1. De cadeaubon is geldig in tal van winkels en webshops

Fantastisch, dankzij de Kadonation geschenkbon kan de gelukkige zijn eigen cadeau kiezen! Je hebt keuze uit meer dan 45 kadopartners dankzij deze bon. Denk maar aan klassieke webshops als Coolblue, Dreambaby, Zalando, ZEB, Connections. Ook kleinere speciaalzaken zitten in ons gamma: Ginsonline, Luxedy, LivingDesign, BeerSelect, …

#2. Geen inspiratie nodig & toch gepersonaliseerd!

Iedereen houdt ervan om cadeautjes te krijgen. Als je niet weet wat te kopen voor Kerstmis, is de Kadonation cadeaubon dus een erg goed idee. De gelukkige kan hier zelf nog alle kanten mee uit! Je kan het Kadonation kadodoosje ook een persoonlijke touch meegeven door zelf een persoonlijke boodschap mee te geven. Ideaal om te tonen dat de gelukkige je echt nauw aan het hart ligt!

#3. De Kadonation cadeaubon heeft geen vervaldatum

Levenslang geldig? Ja hoor, dat biedt Kadonation met de nieuwe geschenkbon aan! Dit is ongezien in België en Nederland! Zo hoef je je geen zorgen te maken als de gelukkige nog niet meteen kan kiezen wat hij of zij graag wilt. Tijd genoeg om na te denken. Keuzestress is dus niet langer een probleem!

#4. Je kiest je budget zelf

Met de Kadonation geschenkbon kies je het bedrag waarmee je iemand gelukkig wilt maken helemaal zelf. Wil je graag €25, €35, €50, €75 of zelfs €300 geven? Het kan allemaal!

#5. Niet langer Secret Santa Stress

Je kent het wel, je doet lotje trek om te weten voor wie je een cadeautje moet kopen als Secret Santa. Iedereen maakt het wel eens mee dat je voor iemand een cadeau moet kopen dat je helemaal niet kent. Ook hiervoor is het Kadonation kadodoosje ideaal! Zo kan de gelukkige gewoon zelf kiezen en val je niet in affronten als Secret Santa.

Ben je overtuigd? Surf dan als de bliksem naar onze Kadonation cadeaubon!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment

5-redenen-waarom-je-met-kerstmis-een-kadonation-cadeaubon-schenkt-kadoblog