Kadonation maakt cadeaustress volledig overbodig. Met deze handige tool kan je eenvoudig én gratis samenleggen voor geschenken. Nooit meer voorschieten of cash geld verzamelen bij andere ouders dus! Waarom zou je Kadonation gebruiken voor kinderfeestjes? Laat deze vijf redenen je overtuigen.

#1: Soms wilt het kindje liever zelf kiezen wat hij of zij wilt. Wie weet is het kindje wel niet blij met het cadeautje dat jij geeft. De ideale oplossing is dan een cadeaubon, maar hier moet je weer om. Het is ook stom om een cadeaubon te geven van een klein bedrag. Kom hier te weten hoeveel geld je best aan een cadeau spendeert! Beter is het om meteen samen te leggen met de andere ouders via Kadonation en zo een cadeaubon aan te vragen zonder dat je er zelf iets voor moet doen!

#2: Op de duur heb je als ouder geen inspiratie meer voor kinderfeestjes. Het is erg moeilijk om origineel uit de hoek te blijven komen als het aankomt op het vinden van cadeautjes voor vriendjes van je kinderen. Met wat blijf je ze een plezier doen na een tijd. Bij kadonation kan je samenleggen en vervolgens een cadeaubon aanvragen. Geen nutteloos gepeins meer over de cadeautjes!

#3: Er worden altijd heel wat kindjes uitgenodigd op kinderfeestjes. Dan is het niet meer gemakkelijk om samen te leggen zonder Kadonation. Kadonation zorgt ervoor dat je na het aanmaken van je potje, je geen zorgen meer hoeft te maken. Het systeem managet de betalingsherinneringen zodat alle ouders op tijd bij zullen dragen.

#4: Met kleine bedragen kan je enkel prullen kopen. Met slechts 10 euro kan je onmogelijk een deftig gezelschapsspel kopen of een leuke videogame. Door samen te leggen kan je een nuttig, waardevol geschenk geven aan het kindje!

#5: Niet langer dubbele cadeaus. Je weet ook niet wat de jarige allemaal al heeft. Kinderen hebben tegenwoordig zo veel spullen en speelgoed! Als je samenlegt voor een groot cadeau, is de kans veel kleiner om hetzelfde te geven. Stel je maar eens voor dat je met enkele ouders hetzelfde kleiner cadeautje hebt gekocht! Dat kan gênant worden!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

waarom-kadonation-d-ideale-tool-is-voor-kinderfeestjes-kadoblog