Het einde van het schooljaar is nog lang niet in zicht, toch loont het om al eens na te denken over wat je gaat kopen voor die fantastische juf of meester. Uit een rondvraag weten we al langer dat we graag samenleggen om onze leerkrachten te bedanken. Dat we best samenleggen met Kadonation, is ook al niets nieuws meer. Ik ging op zoek naar de beste geschenken voor elke juf en meester bij onze kadopartners!

geschenken juf en meester


#1: Een klasslinger

geschenken juf en meester

Juffen en meesters zijn dol op gepersonaliseerde geschenken. Ontwerp zelf vlaggetjes met bijvoorbeeld ‘De klas van juf of meester …’ op zodat de juf of meester haar of zijn eigen klas daarmee kan versieren!

geschenken juf en meester

Deze mooie houten vlaggetjes, vervaardigd uit onbehandeld berkentriplex, zijn leuk om in elke klas op te hangen. Je kan samenleggen met de hele klas om bij onze kadopartner Belgunique deze vlagjes te bestellen en te personaliseren voor jouw juf of meester. Wil je het nog extra persoonlijk maken? Laat de kinderen van de klas de slinger dan zelf beschilderen en versieren voor een kleurrijk effect. De slinger kan je bestellen via deze link.

geschenken cadeau juf meester

Wil je meteen kleurrijker gaan? Kies dan voor deze vlagjes van dezelfde kadopartner.

CADEAUTRENDS ANNO 2019: Wist je dat kopen bij Belgunique één van de trends van 2019 is? 


#2: Handig voor in de klas

We vroegen leerkrachten welke geschenken ze het liefste krijgen. Hier antwoorden ze volmondig op dat praktische dingen om in de klas te gebruiken super cadeaus zijn. Ze kunnen dan echt van pas komen! Denk aan leuke leesboekjes voor tijdens de les of handige stempels om te gebruiken. Geen inspiratie welke leesboekjes fijn zijn als cadeau? Lees dan welke jeugdboeken het Kadonation-team zelf het liefste las vroeger!

geschenken juf en meester


#3: De geluksboeken

In lijn met ons vorige cadeau idee, vallen ook deze geluksboeken steeds in de smaak. Leerkrachten en boeken, het is een onafscheidelijk duo. Geluksexpert Leo Bormans schreef meerdere boeken over geluk op kindermaat. De boeken bevatten voorleesverhalen vol sleutels van geluk voor kinderen. Deze boeken helpen kinderen in hun speelse zoektocht naar oprecht geluk en een warm nest.

 

geschenken juf en meester

Deze boeken zijn te verkrijgen bij onze kadopartner Bol.com.

#4: Een klas vol groen

In 2018 was een groene klas al erg populair. Kinderen brengen heel wat tijd in een klaslokaal door en de luchtkwaliteit binnen is dan ook erg belangrijk. De oplossing? Luchtzuiverende kamerplanten! Deze helpen de luchtkwaliteit te verbeteren in het klaslokaal. Leerkrachten zijn dan ook altijd blij om extra planten te krijgen voor in hun klas.

cadeau juf meester

Deze drie planten zijn te verkrijgen bij onze kadopartner Eurotuin en ideaal voor in de klas. Ze zijn alle drie efficiënt op vlak van luchtzuivering en hebben niet te veel aandacht nodig. Juffen en meesters vinden het fantastisch om de kinderen in de klas te laten helpen om de planten te verzorgen! Tijdens de zomervakantie fleuren ze hun eigen huis er even mee op 😉

Ben je niet zo vertrouwd met planten en al wat groen is? Ik zocht de nieuwste plantentrends uit om inspiratie op te doen voor het ideale plantencadeau.


#5: Zelf een juffen- of meesterstempel maken

Zelf een stempel maken? Dat klinkt moeilijk, maar is het niet!

Heb je nog een gom en een fijn mesje liggen? Dan heb je bijna alles wat je nodig hebt. Teken eerst het ontwerp dat je op de stempel wilt op een wit papier met potlood. Leg dan de tekening-kant van je ontwerp op de gom en kras erover met potlood zodat je de tekening eigenlijk overzet. Voor tekst is dit heel belangrijk, want zo komt het in spiegelbeeld op je stempel. Snij alle overbodige stukjes gom weg en test het daarna. Is de stempelafdruk nog niet perfect? Snij dan nog wat bij! Daarna kan je je stempel afdrukken op het houten stukje dat je erop zal plakken. Plakken maar en de gepersonaliseerde stempel voor juf of meester is klaar!

geschenk juf en meester maken

PINSPIRATION – Pinterest

Alle benodigdheden voor dit leuke juf en meester cadeau kan je vinden bij onze kadopartner HEMA.

benodigdheden stempel juf en meester

Dit is alles wat je nodig hebt voor het ideale geschenk! Een stempelkussen, een gom om de stempel uit te snijden en een stukje hout als handvatje.


#6: Een belevenis

Eén van de trends van 2019 is om belevenissen cadeau te doen. Anno 2019 laten we al sneller materiële geschenken links liggen. Belevenissen zijn veel belangrijker: ‘I am what I do’, eerder dan ‘I am what I own’. Ervaringen maken namelijk gelukkiger dan spullen. Omdat wij bij Kadonation graag iedereen gelukkig zien, hebben we ook ervaringen toegevoegd aan onze kadopartners! Zo hebben we Puzzle Escape Rooms Gent, waarbij de juf of meester de hersenen kan breken en eKart voor een echte adrenalinekick. Daarnaast hebben we ook Bluebear als partner. Hierbij heb je een keuze uit meer dan 100 unieke vrijetijdsactiviteiten. Voor elke juf of meester wat wils dus!
geschenk juf en meester

#7: Een unieke cadeaubon

Al die opties, maar zit er niets tussen waarvan je denkt dat de juf of meester het geweldig zal vinden? Geen nood. Kadonation lanceerde enkele jaren terug een unieke cadeaubon. Deze cadeaubon heeft geen vervaldatum én is geldig bij meer dan 50 kadopartners. Deze kadopartners zijn (web)winkels, non-profit organisaties en ketens. Denk maar aan bol.com, Coolblue, Zalando, A.S.Adventure, de Bijenkorf, Make-A-Wish, 11.11.11, en ga zo maar verder.

Dankzij deze cadeaubon kiest de juf of meester zelf zijn of haar cadeau bij de favoriete kadopartners. Je kan de Kadonation cadeaubon in schijven besteden, dus je kan wanneer je wilt jezelf verwennen met een cadeau van de partner die je wilt. Heerlijk, toch?

Weet je wat nog heerlijker is? Dat je met het online groepscadeau van Kadonation kan samenleggen met de volledige klas voor zo’n Kadonation cadeaubon. Lees snel verder!

juf en meester bedanken


Samenleggen met de hele klas

Samenleggen voor een groepscadeau is niet altijd even gemakkelijk. Het is een hele opgave om zo’n groepscadeau op jou te nemen. Je moet alles regelen, afspraken maken over het budget, het geld inzamelen en dan ook nog eens een geschikt cadeau zoeken. Maar dat is verleden tijd dankzij het online groepscadeau van Kadonation. Regel vanaf nu jouw groepscadeau voor de juf of meester in een vingerknip!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met alle ouders die wensen bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld kun je een Kadonation cadeaubon, een waardebon van onze kadopartners of een bankoverschrijving aanvragen.
  5. Verras met de volledige klas de juf of meester met het mooiste klascadeau ooit!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment