Van 25 april tot en met 1 mei zijn het de ‘7 Sleepless Shopping Nights‘! Een initiatief van Safeshops.be, waarbij heel wat webshops speciale aanbiedingen hebben tijdens deze 7-daagse. En ja hoor, ook Kadonation doet mee!

Kadonation geeft iets extra

Omdat er in mei heel wat communie- en lentefeesten doorgaan, geven wij een extra €5 bij elk groepspotje dat wordt opgestart voor deze gelegenheid. Dat wil zeggen, als er voor €50 wordt samengelegd, maken wij er €55 van!

Bonus: 5 foto’s gratis laten drukken bij Stampix!

En aangezien op een communie- of lentefeest herinneringen voor het leven worden gemaakt, doen we er nog een schepje bovenop! Elk communie- of lentefeestpotje dat afgerond wordt, krijgt van ons een unieke code om via Stampix 5 foto’s te laten drukken en ze een paar dagen later – gratis! – in de bus te ontvangen.

Waar wacht je nog op? Maak snel een potje aan op Kadonation.be en geniet van deze promotie!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

7-sleepless-shopping-nights-een-extraatje-voor-de-communies-kadoblog