Maandag gaat, voor de gelukkigen onder ons, de kerstvakantie van start. Heb je nog niets spannends gepland om met vrienden of familie te doen tijdens de kerstvakantie? Lees dan snel verder, want ik maakte een leuke selectie van de tofste activiteiten tijdens de kerstvakantie. En als kers op de taart geef ik nog een tip mee die de organisatie van al deze leuke activiteiten een stuk eenvoudiger maakt!

activiteiten tijdens de kerstvakantie

 

Spannende activiteiten tijdens de kerstvakantie

Springen

Spring vrolijk de kerstvakantie in bij SuperJump in Geel. Superjump is het meest complete trampolinepark in België met maar liefst 12 verschillende zones waaronder een Ninja Track, een main jump zone, Dodge ball area en een Tumbling Lane. Voor een dag vol springplezier met de hele familie moet je dus bij onze partner SuperJump zijn.

Adrenaline en raceplezier

Maak snelheid en scheur door de bochten op het e-kartcircuit van eKart in Gent. Voor de kleine piloten onder ons zijn er bij eKart zes kinderkarts voor kinderen vanaf 6 jaar (en 120cm). Dankzij het professioneel materiaal en de uitleg van de ervaren instructeurs kan iedereen zorgeloos genieten van het karten bij onze partner eKart.

Wintersportuitje

Kriebelt het om deze kerstvakantie te gaan skiën? Maar heb je de moed niet om naar de Alpen te rijden? Geen zorgen. Op de website van Skihal.com vind je de mooiste en beste skihallen ter wereld. Je boekt er eenvoudig en snel jouw toegangsticket, skiles of één van hun acties of arrangementen. Bij onze partner Skihal.com is een familiedag vol winterpret in een handomdraai geregeld. Sneeuwplezier verzekerd!

activiteiten tijdens de kerstvakantie skiën

 

Ontcijferen en ontsnappen

Bij Puzzle Escape Rooms in Gent (én Oostende) worden jij en jouw familie of vrienden uitgedaagd. Slagen jullie er samen in om te ontsnappen uit een escape room vol mysterieuze raadsels en geheimen? Leg de koppen bijeen en ontcijfer alle raadsels en codes voor jullie tijd om is. Ontdek deze kerstvakantie bij onze partner Puzzle Escape Rooms wie de slimste is thuis.

activiteiten tijdens kerstvakantie escape room

 

Geen organisatorisch gedoe

Geen zin in het gedoe dat komt kijken bij de organisatie van al deze leuke activiteiten tijdens de kerstvakantie? Regel de financiële kant van de activiteiten via Kadonation. Start snel,eenvoudig en gratis een groepspotje, zie hoe iedereen vlot zijn of haar deel betaalt en boek bij onze partners jullie epische activiteiten tijdens de kerstvakantie. Geniet ervan!

 

Bij Kadonation kun je ook samenleggen voor Center Parcs, Holiday Suites, BlueBear, srprs.me en Connections. Dat betekent dat je een weekje met de vrienden in Center Parcs, een Holiday Suites verblijf voor de familie, een activiteit boordevol adrenaline bij BlueBear of een reisje met Connections of srprs.me financieel kan regelen via Kadonation. Reisjes en uitstappen organiseren was nog nooit zo gemakkelijk!

P.S.: als je in december een groepspotje start en minstens €50 inzamelt met minstens 3 vrienden of familieleden, krijg je van de Kadonation Kerstman een kerstcadeautje! 😉

activiteiten tijdens kerstvakantie december actie Kadonation

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

activiteiten-tijdens-de-kerstvakantie-springen-racen-skin-of-ontcijferen