Afscheid van een collega, hoe doe je dat? 🙂 Gaat jouw collega een andere uitdaging aan of met pensioen? Zorg samen met de collega’s voor een onvergetelijke, laatste werkdag! Wij geven je in deze blogpost een mini-checklist zodat je zeker niets vergeet:

#1: Versier zijn of haar bureau/werkplaatsafscheid van een collega

Niets leuker voor de vertrekkende collega dan te voelen dat hij of zij gewaardeerd werd. Blaas ballonnen op, hang een slinger over de bureaustoel,… Voor die laatste dag mag het al eens wat meer zijn!

#2: Zorg voor cake! (of iets anders)afscheid van een collega

Een klein dessertje om de laatste lunch samen lekker af te sluiten en goed de namiddag in te zetten. Cake is een aanrader! En als er genoeg is, kan er tegen 16u nog eens rondgegaan worden. 😉

#3: Geef een afscheidscadeau

Zorg samen met de collega’s voor een doordacht afscheidscadeau. Gaat je collega met pensioen en heeft hij dan meer tijd om te gaan vissen? Geef dan iets dat hij tijdens het vissen kan gebruiken! Of stop een foto van het team in een kadertje, zo kan je collega op zijn of haar nieuw bureau altijd aan jullie denken. 😉

Wat is bij jou op het werk de gewoonte wanneer een collega vertrekt? Laat het ons weten in de comments!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

afscheid-van-een-collega-een-checklist-kadoblog