Het einde van het schooljaar is in zicht! Dat betekent niet alleen toetsen en examens en in spanning afwachten voor het rapport, maar ook uitkijken naar de grote vakantie. Het einde van het schooljaar brengt ook afscheid van de juf of meester met zich mee. Kadonation wil daar dit jaar iets heel speciaal van maken!

Vele kleine cadeautjes

Vaak is het zo dat de leerkrachten op het einde van het jaar cadeautjes krijgen van de leerlingen (en ouders) om hen te bedanken voor het schooljaar. Die zijn al dan niet zelf en met heel veel liefde gemaakt door de kids en hun ouders!

Er zijn duidelijke verschillen merkbaar in de verschillende leerjaren. Zo wordt er in de kleuterklas geknutseld door ouders en kinderen. In het lager onderwijs wordt er dan weer een zelfgemaakte cupcake afgegeven. In het secundair onderwijs worden al eens vaker chocolaatjes of een flesje gegeven door een paar leerlingen.

Praktische dingen

Op de vraag welke cadeautjes ze het leukste vinden om te krijgen, klinkt als antwoord vaak praktische dingen om in de klas te gebruiken. Denk aan leesboekjes voor in de klas, zelfgemaakte stempels om te gebruiken, maar de zelfgemaakte tekeningen zijn ook héél populair. “Uiteraard zijn alle cadeautjes leuk! Dingen om te gebruiken in de klas zijn het allerleukste, omdat ze ook echt van pas komen! Zelfgemaakte tekeningen krijgen een speciaal plaatsje op de klasmuur!”, klinkt het bij een juf uit het lager onderwijs.

Eén groot cadeau van de hele klas!

Opvallend resultaat uit de rondvraag bij leerkrachten uit alle verschillende leerjaren, is dat er maar voor 1 op 5 leerkrachten door alle ouders wordt samengelegd om één groot cadeau te geven op het einde van het schooljaar.

Daar wil Kadonation dit jaar verandering in brengen! Gemakkelijk samenleggen, gratis en digitaal, dus geen gedoe meer aan de schoolpoort met geld verzamelen, gewoon alle ouders uitnodigen per mail, Facebook of Whatsapp! Nog handiger is dat er met het ingezamelde geld meteen een cadeaubon gekocht kan worden bij één (of meerdere) van de partners. Bij die partners zitten onder andere A.S. Adventure, ZEB, Coolblue en Connections.

Een dikke knuffel

Wat ook bleek uit de rondvraag bij leerkrachten, is dat ze eigenlijk helemaal geen cadeautjes hoeven op het einde van het schooljaar! “Cadeautjes krijgen is heel tof, maar we zijn ook heel blij met een dikke knuffel en een welgemeende merci!”, zo klinkt het bij heel veel juffen en meesters.

Als je toch een groot cadeau van de hele klas wil geven aan de juf of meester van jouw kind, surf dan snel naar www.kadonation.com/eindeschooljaar en maak kans op een klasfeestje op de laatste schooldag!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

en-groot-afscheidscadeau-voor-de-juf-of-meester-kadoblog