Een held, dat willen allemaal wel eens zijn hé? Wat als wij je nu vertelden dat JIJ de held kan worden voor jouw vrienden, familie of collega’s? En wat als we jou daarbij vertelden dat je daar niet eens veel moeite voor hoeft te doen? In amper 3 kleine stapjes, ben jij de held. Beloofd!

1 – Maak een account aan op Kadonation.com 

Dat kan supersnel door gewoon aan te melden met je Facebookaccount!

2 – Start een groepspotje voor het volgende cadeaumoment

Is je broer, beste vriend, collega, binnenkort jarig? Wie gaat er trouwen? Wie geeft er een housewarming? Denk eens na over alle cadeaumomenten die eraan zitten te komen! Maak dan een groepspotje aan voor het eerstvolgende, bijvoorbeeld ‘Housewarming Griet & Bruno’. Dat gaat ook supersnel, in minder dan 45 seconden is je potje aangemaakt én begin je vrienden, familie of collega’s uit te nodigen!

3 – Be the hero!

En zo word jij met geen moeite de held van het verhaal! Want niemand is graag verantwoordelijk voor een groepscadeau… Met Kadonation is dat verleden tijd! Binnenkort is het nog ruzie om wie de verantwoordelijkheid op zich mag nemen. Alhoewel, zo’n vaart zal het ook wel niet lopen… 😉

Ben jij al een held? 

Bekijk ook zeker deze tips & tricks voor het aanmaken van een groepspotje!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

be-the-hero-zorg-zonder-cadeaustress-voor-een-groepsgeschenk-kadoblog