De voorbije weken verrasten we onze zorgverleners met dozen vol groenten en fruit. Samen gaven we de zorgverleners maar liefst 1137 boostboxen om mee te nemen naar huis. En nu is het moment aangebroken om de volgende superhelden te verrassen. Deze keer is het de beurt aan onze juf of meester!

ABC schoolbord met boeken en krijt

Digitale superhelden

Het einde van een toch wel bizar schooljaar is in zicht en meer dan ooit verdienen alle juffen en meesters het om in de bloemetjes gezet te worden. In plaats van voor de klas te staan namen juffen en meesters wekenlang plaats voor hun computerscherm en gingen ze in videogesprek met de leerlingen.

Vrouw werkt op laptop aan het raam

Van de ene op de andere dag moesten leerkrachten de online platformen en online communicatiekanalen uitpluizen. Ze toverden hun eigen bureaus of livings om tot een klaslokaal en zochten creatieve oplossingen voor alle praktische problemen die zich stelden. Sommige juffen en meesters trokken zelfs door de straten om lesmateriaal bij de leerlingen thuis te bezorgen.

Dikke pluim

Daarnaast zorgden de virtuele lessen ook voor een vertrouwde regelmaat in de soms chaotische situatie waarin elk gezin zichzelf moest heruitvinden. (Bij deze ook een dikke pluim voor jullie, de ouders die thuis de puzzel moesten leggen met de verschillende schema’s van hun kroost.) Dankzij de virtuele lessen konden de kinderen ook hun zorgen, angsten of vragen kwijt bij hun vertrouwde juf of meester. En met klasgenootjes konden ze aan de hand van de digitale lessen vanop afstand hun verhaal delen.

Blond meisje op laptop

Iedereen heeft zich moeten aanpassen, maar de juffen en meesters hebben zich heel snel in allerlei bochten moeten wringen om les te kunnen blijven geven. En daarom zetten we ze graag in de bloemetjes!

Dank jullie wel, juffen en meesters!

Het einde van het schooljaar is het moment waarop we de juf of meester overladen met cadeautjes en in de bloemetjes zetten met misschien een klein klasfeestje. De laatste maanden van dit schooljaar verlopen nu helemaal anders. Maar dat betekent niet dat het einde van het schooljaar onopgemerkt voorbij mag gaan. Leerkrachten verdienen dit jaar meer dan ooit die cadeautjes en dat feestje.

Leeg klaslokaal

Een feestje zal er hoogstwaarschijnlijk niet inzitten. Maar één groot cadeau van de klas wel! Maar hoe regel je één groot cadeau van de klas vanop afstand? Met het online groepscadeau van Kadonation!

Maak helemaal gratis een online groepscadeau aan en nodig de ouders van de andere klasgenoten uit om bij te dragen. Iedereen kiest een favoriete betaalmethode, draagt online bij en laat een persoonlijke boodschap achter. Het ingezamelde geld besteed je bij één of meerdere van onze 80 kadopartners. Geen idee wat de juf of meester gelukkig maakt? Verras de juf of meester met een Kadonation cadeaubon, dan kiezen ze zelf hun cadeau bij onze kadopartners.

MAAK EEN ONLINE GROEPSCADEAU AAN

Laten we samen de leerkrachten bedanken voor hun geduld, creativiteit en flexibiliteit!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment