Het einde van juni nadert, de kinderen kunnen de zomervakantie al bijna ruiken. Naast alle koffers die gemaakt en alle zomerkampen die gepland moeten worden is het moment aangebroken om eerst nog bepaalde mensen te bedanken. Tijd om te zoeken naar een origineel “bedankt juf cadeau” of “bedankt meester cadeau”!

De juf of meester bedanken

Op de laatste schooldag neemt jouw zoon- en/of dochterlief afscheid van de klasgenootjes en de juf of meester. Uiteraard wil je als ouder de juf of meester graag bedanken voor het voorbije schooljaar.

bedankt juf cadeau origineel cadeau juf meester

Geef je dit jaar bloemen? Pralines? Een kaartje? Je hebt dit jaar geen inspiratie, weeral. Daar komt nu verandering in! Maar voor ik jou de tip van het jaar meegeef, onthul ik graag eerst enkele cijfers. Want nieuwsgierig als we zijn, voerden we een onderzoek uit naar de jaarlijkse bedanking van de juf of meester.

Wij wouden in de eerste plaats weten of ouders wel degelijk de juf of meester bedanken op het einde van het schooljaar met een cadeau. Daarnaast wouden wij ook graag weten hoe dit er precies aan toe gaat.

Uit ons onderzoek blijkt dat …

… bijna 60% van de ondervraagde ouders voor een cadeau zorgt voor de juf of meester op het einde van het schooljaar.

… het budget voor een cadeau voor de juf of meester tussen de €5 en de €10 per persoon ligt bij 52% van de ondervraagden.

… maar liefst 25% voorziet een budget tussen de €11 en €20 per persoon voor een cadeau voor de juf of meester.

… de helft van de ondervraagden die op het einde van het schooljaar een cadeau geven leggen hiervoor samen. 41% koopt individueel een geschenk en een kleine 9% knutselt zelf een cadeautje voor de juf of meester.

… meer dan 75% van de ondervraagden die samenleggen voor een cadeau op het einde van het schooljaar of sportseizoen Kadonation nog niet kent.

… het tijd is om daar verandering in te brengen!

Kadonation voor ouders

Laat mij even toelichten hoe Kadonation het leven van elke ouder gemakkelijker kan maken op twee manieren.

bedankt juf cadeau origineel cadeau juf meester

1. Organiseer samen een “bedankt juf cadeau” of “bedankt meester cadeau”

Laat de juf of meester van jouw kind dit jaar geen bloemen en pralines meesleuren naar huis. Trommel de andere ouders op om samen te leggen voor één groot groepscadeau van de volledige klas. Als je bedenkt dat elke ouder een bedrag legt tussen de €5 en €20, kan je met een volledige klas al een heel origineel cadeau voor juf of meester kopen.

bedankt juf cadeau origineel cadeau juf meester

Wij weten maar al te goed dat het een hele opgave is om zo’n groepscadeau op jou te nemen. Je moet alle ouders aanspreken over het budget, het geld inzamelen en dan een origineel cadeau voor juf of meester gaan kopen waar iedereen achter staat. Houd die zucht nog maar even in, want om dit gemakkelijk te maken ontwikkelden we Kadonation.

Op onze website regel je een heus groepscadeau in geen tijd en met de minste moeite. Start online een groepspotje, nodig de andere ouders uit via e-mail, Messenger of Whatsapp om online en in alle veiligheid bij te dragen, zie het geld binnenkomen en koop een origineel cadeau voor juf of meester.

bedankt juf cadeau origineel cadeau juf meester

Terwijl het geld binnenstroomt in het groepspotje kan je al een kijkje nemen op onze partnerpagina. Bij al (het zijn er meer dan 50) deze (web)winkels en ketens kun je terecht met het ingezamelde geld. Kan je maar niet kiezen? Dan kun je altijd een Kadonation cadeaubon bestellen met het totaalbedrag. Dan kan de juf of meester zelf nog kiezen bij welke partner zij of hij zichzelf trakteert. Is dit “bedankt juf cadeau” niet jouw ding? Schrijf het geld dan gewoon over naar een bankrekening. Let wel, hierop betaal je 4% aan transactiekosten. Aan jou de keuze!

2. Een Kadonation cadeaubon

Zoals je hierboven reeds gelezen hebt, bieden wij ook de Kadonation cadeaubon aan. Deze cadeaubon is levenslang (ja ja, je leest het goed) geldig bij meer dan 50 (web)winkels en ketens.

samenleggen voor een cadeau bedankt juf cadeau origineel cadeau juf meester

Op deze manier vindt iedere juf of meester zeker haar of zijn goesting! De avontuurlijke juf kan winkelen bij A.S.Adventure, karten bij eKart of skydiven bij BlueBear. De meesterlijke levensgenieter kan terecht bij AlfaMale of Luxury For Men. En zij die graag naar het buitenland trekken, kunnen bij srprs.me of Connections terecht. Ook winkels zoals Zalando, Coolblue, ZEB of Bol .com staan in het lijstje. Ontdek hier al onze partners!

Zelfs als samenleggen met de andere ouders niet echt jouw ding is, kun je zelf op onze webshop een Kadonation cadeaubon bestellen van een bedrag naar keuze. En het beste is dat je dit jaar na jaar kan herhalen. Op die manier hoef jij niet elk jaar jouw hoofd te breken over een origineel “bedankt juf cadeau” en ontvangt de juf of meester toch elke keer een ander cadeau. Overtuigd van dit “bedankt juf cadeau”? Surf dan nu naar onze Kadonation shop en laat je volledig gaan! Of heb je beslist om toch de andere ouders op te trommelen om een geweldig groepscadeau te kopen?

Kadonation cadeaubon om juf, meester of coach te bedanken bedankt juf cadeau origineel cadeau juf meester

 

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment