Met meer dan 2500 winkels over de hele wereld is Foot Locker wereldwijd marktleider op het gebied van sportschoenen. Omdat ze nauw samenwerken met ultieme topmerken, kunnen ze altijd de beste, meest exclusieve productassortimenten aanbieden.

Sneakers are life

Bij Foot Locker leven ze voor sneakers, ze ademen sneakers, ze dromen over sneakers… Maar wie droomt er nu niet van sneakers? We denken alleen maar aan sneakers en niets maakt ons gelukkiger dan op de hoogte blijven van en mee zijn met de nieuwe trends.

De collecties van Foot Locker worden al meer dan 30 jaar samengesteld door en voor sneakerfans. Alleen de beste, meest relevante en spannendste producten komen op de planken en in de online catalogi terecht. Of je nu al jarenlang dol bent op sneakers of gewoon even op zoek bent naar een nieuw paar schoenen; Foot Locker heeft alles wat je nodig hebt. Van top tot kleine teen.

Foot Locker kadopartner Kadonation

 

Meer dan 620 Foot Locker winkels

Alleen al in Europa heeft Foot Locker meer dan 620 winkels op toplocaties in 20 landen. En heb je hun spiksplinternieuwe en gave website al eens gecheckt? Bovendien is Foot Locker inmiddels een onmisbaar onderdeel van de Europese straatcultuur, sneaker-scene en sportieve lifestyle. Ze vinden het altijd fijn om wat terug te kunnen doen voor de gemeenschap en zijn betrokken bij talloze evenementen en gebeurtenissen in Europa. Feesten, sportwedstrijden, sociale evenementen, sneakershows…

Foot Locker kadopartner Kadonation

 

Geef een paar sneakers cadeau

We kennen allemaal wel iemand die zot is van sneakers, in alle kleuren en modellen. En wat geef je zo’n sneaker fan cadeau? Sneakers natuurlijk! Aan een uniek paar sneakers hangt vaak wel een prijskaartje, maar laat dit vooral geen probleem zijn. Trommel vrienden, familie of collega’s op om samen te leggen voor het mooiste paar sneakers van het land. De gelukkige zal niet kunnen wachten om te schitteren met zijn of haar nieuwe schoenen.

Geen zin in de organisatorische chaos die bij een groepscadeau komt kijken? Geen zorgen. Hier hebben wij de oplossing al voor gevonden: het online groepscadeau van Kadonation!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor de sneakers
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld vraag je een waardebon van Foot Locker aan en bestel je de sneakers
  5. Verras de gelukkige met de mooiste sneakers!

LEG SAMEN VOOR EEN PAAR SNEAKERS

P.S.: indien je zelf geen sneakers wilt kiezen, is het uiteraard ook mogelijk om de waardebon cadeau te doen! 😉

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

geef-samen-een-paar-foot-locker-sneakers-cadeau-met-kadonation