Bij Kadonation kan je eenvoudig samenleggen en zonder kosten één of meerdere cadeaubonnen aanvragen. Enkel als je het bedrag wilt overmaken op de rekening van de gelukkige, wordt er een transactiekost van 4% aangerekend. Dit systeem lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar bij Kadonation zitten er nooit addertjes onder het gras.

Geen kosten aan Kadonation

Je zou al snel denken dat er kosten verbonden zijn aan het aanmaken van een groepspotje en het geven van een cadeau. Niets is minder waar, Fabrice en Jelle willen je met hun tool gewoon helpen en verwachten dan ook niets terug. Het gebruik van Kadonation is dus volledig gratis. Enkel in het geval dat je het geld overschrijft op de rekening van de begunstigde, zal je 4% kosten moeten betalen. Deze kosten kan Kadonation niet vermijden omdat we zelf ook transactiekosten moeten betalen.

Waarom Kadonation?

Geen zin om een groepsgesprek te maken, reminders te sturen en geld voor te schieten? Gebruik Kadonation! Via Kadonation is samenleggen een fluitje van een cent. In 30 seconden maak je een pagina met daarop alle info en de deadline om bij te dragen. Het enige wat je nog moet doen, is je vrienden even uitnodigen. Je hoeft zelfs niet achter hun veren aan te zitten, want het systeem managet de herinneringen ook. Daarna kan je het aan de gelukkige overhandigen. De cadeaustress kan je dus voorgoed vaarwel zeggen.

5 euro cadeau van ons!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en je krijgt 5 euro cadeau bij je eerstvolgende groepspotje! Na je inschrijving, krijg je een code toegestuurd die je dan kan gebruiken als korting. Geniet ervan!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment