Heel wat gebruikers mailden ons en vroegen heel lief om bol.com toe te voegen. En daar komt hij dan eindelijk binnengerold, onze langverwachte kadopartner. Wat kan ik zeggen? Wat je ook nodig hebt, het loont altijd de moeite om eens een kijkje te nemen bij de winkel van ons allemaal. Toch zijn er misschien nog zaken die je niet wist over deze enorme webwinkel.

Word lid van Select

Gratis verzending vanaf €20, maar voor €6,99 per jaar wordt ook elke aankoop onder die €20 gratis geleverd. Bovendien kan je jouw aankoop op dinsdag t.e.m. vrijdag ‘s avonds laten bezorgen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel.

Select bol.com Kadonation kadopartner

Let wel, deze gratis verzending geldt enkel op de artikelen met een groen Select-label. Vandaag zijn dit ruim 300.000 artikelen die voorzien zijn van dit label. Maar bol.com doet er alles aan om nog meer artikelen van dit label te voorzien.

Bespaar continu

Je kan dit stellen als een soort van bol.com abonnement. We hebben allemaal van die producten die we vaak tot zelfs dagelijks gebruiken Denk maar aan huishoudmiddelen zoals vaatwastabletten of babyproducten zoals luiers. Ook alle producten voor lichaam- en haarverzorging. Maar ook nog zaken zoals WC papier of eten voor jouw viervoeter.

Bespaar continu bol.com Kadonation

Bij bol.com kies je de gewenste producten en de bezorgfrequentie. Moest je plots merken dat één van jouw producten langer of minder lang meegaat dan eerst gedacht, kan je de bezorg frequentie altijd aanpassen. Je kan ook op elk moment stoppen met de automatische levering van bepaalde producten. Bovendien stuurt bol.com jou enkele dagen voor elke bestelling een e-mail waarin je jouw levering kan bevestigen. Zo kan je zelf zien of je de levering laat uitvoeren of eens een keertje overslaat.

Wat moet je nog weten over bol.com?

#1: het hoofdkantoor van bol.com is gevestigd in Utrecht (één van mijn favoriete steden in Nederland).

#2: jouw aankoop wordt gratis verzonden vanaf €20 (tenzij je lid bent van Select, zoals eerder vermeld).

#3: ook bedrijven kunnen bij de winkel van ons allemaal terecht voor grote bestellingen aan kleine prijsjes.

#4: mijn 3 laatste aankopen bij bol.com waren een maandplanner muursticker om de structuur te behouden in mijn (sociaal) leven, houten mini wasknijpers om mijn foto’s aan een draadje te hangen en een boek over “effectief communiceren en samenwerken” (dat spreekt voor zich).

#5: De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij bol.com.

#6: Je kan ook met vrienden, familie of collega’s samenleggen voor een geweldig cadeau van bol.com.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

bol-com-wat-je-nog-niet-wist-over-deze-webwinkel-kadoblog