Boekenliefhebbers, dit moeten jullie lezen. Bookhunter is een online boekenclub die maandelijks aan elk van haar leden een op maat gemaakte selectie van drie bijzondere boeken presenteert. Als abonnee kies je welk boek je wilt ontvangen in jouw brievenbus om het tegen de volgende maand uit te hebben. Want dan staat er een nieuwe selectie voor je klaar. Wat een droom.

Bookhunter partner Kadonation

Waarom Bookhunter?

Jouw boek is uit. Wat zal je nu gaan lezen? Het aanbod boeken is enorm, maar niet elk boek zal door jou gesmaakt worden. Een boek lezen dat niet helemaal jouw ding is, is niet alleen zonde van jouw tijd maar ook van al die ongelezen boeken die wel jouw moeite en tijd waard zijn. Maar dankzij Bookhunter lees jij nu elke maand een boek dat speciaal voor jou zorgvuldig werd uitgekozen door Ellen. En van boeken weet zij alles!

Bookhunter partner Kadonation

Of misschien ben jij wel niet zo’n doorwinterde lezer omdat je gewoonweg niet weet waar of hoe een goed boek te vinden. In dat geval is Bookhunter een gemakkelijke manier om het perfecte leesvoer in handen te krijgen. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw Bookhunter pakketje uit de brievenbus halen en het voor jou gekozen boek een kans geven.

Hoe werkt het?

Eenmaal lid van Bookhunter zul je online een persoonlijke lezersfiche moeten invullen. Op deze manier krijgt Bookhunter een idee van jou als lezer. Deze lezersfiche is van enorm belang voor de selectie boeken die speciaal voor jou worden uitgekozen.

De maandelijkse selectie boeken bestaat telkens uit drie boeken. Van twee boeken krijg je de auteur en de titel te zien, het derde boek is een ‘blind date’. Titel en auteur blijven dus onzichtbaar. Deze ‘blind date’ is er voor de lezers die zich graag eens laten verrassen.

Bookhunter quote

Op de 20e van de maand ontvang je een e-mail met daarin jouw persoonlijke selectie. Je hebt dan 5 dagen de tijd om te bezinnen en te bedenken welk boek je graag zou willen ontvangen en lezen. Als je geen keuze maakt binnen de 5 dagen ontvang je het ‘blind date’ boek. Je blijft dus nooit met lege handen achter.

Wat moet je nog weten?

#1 Bookhunter biedt ook Engelstalige boeken aan. Als je graag Engelstalige boeken leest, kun je dit gewoon aangeven in jouw persoonlijke lezersfiche.

#2 Bookhunter biedt drie abonnementsformules aan (de prijzen zijn inclusief verzendingen):

  • 3 maanden voor 61,50 euro (20,50 euro per maand)
  • 6 maanden voor 117 euro (19,50 euro per maand)
  • 12 maanden voor 222 euro (18,50 euro per maand)

#3 Je kan jouw lezersprofiel aanpassen.

#4 Je kan nu via Kadonation samenleggen met vrienden, familie of collega’s en de boekenwurm van de groep verrassen met een abonnement bij Bookhunter.

#5 Jouw lezerslot is in goede handen.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

bookhunter-zoekt-het-boek-dat-perfect-bij-jou-past