Buddha to Buddha staat wereldwijd bekend om zijn handgemaakte en exclusieve sieraden. Ze worden met aandacht ontworpen in Amsterdam en met passie gemaakt door de beste zilversmeden van Zuidoost-Azië.

Goa Beach

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in 1997 op Goa Beach, India. In dat jaar en op die plek ontwierp Amsterdammer Batul Loomans zijn eerste armband gedurende een meditatieve reis. Hij trok met zijn ontwerp naar een lokale zilversmid en de Batul armband zag het levenslicht.Batul armband Buddha to Buddha

De armband is zodanig ontworpen dat je je bewust bent van het feit dat je hem draagt. Daarnaast draagt de armband dankzij het opvallend en stoer design een eigen identiteit uit. Deze eigen identiteit wordt weerspiegeld in de menselijke collectienamen zoals Barbara en Edwin.

Gelukkig smaakte dit eerste ontwerp naar meer en voegde Batul ringen, oorbellen, kettingen en bedeltjes toe om zo het grootste sieraden assortiment aan te bieden. En dit zowel in fysieke winkels wereldwijd als op hun mooie webshop.

sieraden Buddha to Buddha

Buddha to Buddha

Ondertussen is Buddha to Buddha uitgegroeid tot een fenomeen in Nederland en ver daarbuiten. De mooie stoere armbanden en ringen van 925 sterling worden met de hand gemaakt en worden wereldwijd erkend en bekroond.

Buddha to Buddha bracelet

Buddha to Buddha is erin geslaagd een verhaal te brengen over de tegenstrijdigheden van het leven. Langs de ene kant schitteren deze elegante 925 sterling juwelen, en langs de andere kant zijn ze solide en sterk. De designers tasten extremen af, maar dit zonder hun puurheid te verliezen.

Buddha to Buddha sieraden

Vakmanschap staat centraal bij Buddha to Buddha. Van het design proces tot de finale vervaardiging werken designers, ontwikkelaars en zilversmeden samen om tot een prachtig eindstuk te komen. Kortom, het Buddha to Buddha team staat voor 100% passie en trots.

Wat moet je nog weten?

#1: Je kan de collectie in 15 verschillende landen ontdekken.

#2: Je krijgt maar liefst 14 dagen de tijd om te bedenken of jouw nieuwe sieraad bij je past.

#3: Geniet van een gratis en snelle levering in België en Nederland (ook in Duitsland, UK en Frankrijk).

#4: Je krijgt een mooie sleutelhanger cadeau bij elke bestelling.

#5: De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij Buddha to Buddha.

#6: En je kan ook met vrienden, familie of collega’s samenleggen voor een schitterend cadeau van Buddha to Buddha.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

buddha-to-buddha-handgemaakte-en-exclusieve-sieraden-kadoblog