Bedrijven in contact brengen met de kritische massa, de eindconsument. Dat is de missie van Buffl. Dankzij deze innovatieve applicatie kunnen millennials meewerken aan marktonderzoek zonder dit als saai te ervaren. En op deze manier kunnen bedrijven met alle input de juiste beslissing nemen. Iedereen tevreden!

Interactief onderzoek

Buffl houdt kleine interactieve onderzoekjes in hun mobiele applicatie. Dit doen ze om producten, door middel van gerichte feedback, alleen maar beter te maken. Bovendien word je als deelnemer rijkelijk beloond voor jouw waardevolle input. Zo maak je in de mobiele applicatie na het deelnemen aan één onderzoek al kans op geweldige prijzen.

Buffl

Buffl voor bedrijven

Elk bedrijf kan gebruik maken van deze innovatieve applicatie. Zo kunnen bedrijven hun doelgroep bevragen en op basis van hun input beslissingen nemen.

Als bedrijf hoef je je alleen maar in te loggen op de webinterface en jouw campagne samen te stellen. Vervolgens beschrijf je jouw doelgroep (leeftijd, status, hobby, …). Zo kan Buffl jouw onderzoek versturen naar de gebruikers met het gewenste profiel.

Op deze manier ontvang je als bedrijf de juiste input én maakt jouw doelgroep reeds kennis met jouw product of dienst.

Buffl

Tokens

Gebruikers worden voor elk onderzoek waaraan ze deelgenomen hebben beloond met tokens. Tokens zijn een virtuele munt die ze kunnen inruilen op de applicatie. Je kan deze inruilen voor gift vouchers of lotjes voor de loterij om het lekker spannend te houden!

Momenteel staat er een breed gamma aan prijzen in de app en daar staan natuurlijk ook Kadonation cadeaubonnen tussen!

buffl

Dus wil jij kans maken op gratis Kadonation bonnen? Of wil je groepsparen via Buffl bij Kadonation? Geef jouw mening en beïnvloed de toekomst van morgen!

Download dan nu de app via de Google Playstore of via de App store! En wie weet verdien jij straks gratis Kadonation bonnen!

P.S.: check zeker ook hun Facebookpagina! Daar communiceren ze soms de resultaten van de onderzoeken. Altijd leuk om te weten!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

buffl-waar-bedrijven-de-kritische-massa-ontmoeten-kadoblog