Ook op het werk valt er vaak iets te vieren. Cadeautjes geven aan een collega is altijd fijn, maar tevens een heel geregel. Die beruchte enveloppe gaat het hele bedrijf rond zodat iedereen een centje kan bijleggen aan het cadeau. Dit gaat spijtig genoeg zelden van een leien dakje. Zeg vanaf nu vaarwel tegen cadeaustress!

Het gedoe rond samenleggen

Geld verzamelen is geen sinecure. Iedereen kent die ene persoon die nooit cash bij heeft. Wat als de enveloppe zoek geraakt? Of wat met collega’s die van thuis uit werken? Makkelijker gezegd dan gedaan. Om dan nog maar te zwijgen over situaties met internationale teams of collega’s die in vakantie zijn.

Ook de aankoop van het cadeau zelf is soms een opgave. Eén iemand moet altijd alles managen en in het oog houden zodat het cadeautje effectief gekocht kan worden. De typische gesprekken over wie er inspiratie heeft of het geschenk gaat halen, komen dan ook veelvuldig voor. Als werkende mens, vind je nu eenmaal niet altijd de tijd om winkelstraten af te schuimen.

Resultaat? Complete chaos op het bureau

Oplossing? Kadonation!

Cadeaustress is nergens voor nodig

Met Kadonation is cadeaustress compleet overbodig. Je maakt simpelweg een groepspotje aan en nodigt je vrienden uit. Je hoeft zelfs niet achter hun veren aan te zitten, want het systeem managet de herinneringen ook. Daarna kan je het aan de gelukkige overhandigen.

Zeg die cadeaustress maar al vaarwel!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment

bye-bye-cadeaustress-samenleggen-op-het-werk-was-nog-nooit-zo-gemakkelijk-kadoblog