Ook op het werk valt er vaak iets te vieren. Cadeautjes geven aan een collega is altijd fijn, maar tevens een heel geregel. Die beruchte enveloppe gaat het hele bedrijf rond zodat iedereen een centje kan bijleggen voor het cadeau. Dit gaat spijtig genoeg zelden van een leien dakje. Maar dat is nu verleden tijd!

Het gedoe rond samenleggen

Geld verzamelen is geen sinecure. Iedereen kent die ene persoon die nooit cash bij heeft. En dan moet er altijd iemand voorschieten. Wat als de enveloppe zoek geraakt? Of wat met collega’s die van thuis uit werken? Makkelijker gezegd dan gedaan. Om dan nog maar te zwijgen over situaties met internationale teams of collega’s die afwezig zijn.

Ook de aankoop van het cadeau zelf is een opgave. Eén iemand moet altijd alles managen en in het oog houden zodat het cadeautje effectief gekocht wordt. De typische gesprekken over wie er inspiratie heeft of het geschenk gaat halen, komen dan ook veelvuldig voor. Als werkende mens vind je nu eenmaal niet altijd de tijd (en de zin) om winkelstraten af te lopen op zoek naar een cadeau voor een collega.

Resultaat? Complete chaos en frustraties op de werkvloer.

Oplossing? Kadonation!

Cadeaustress is nergens voor nodig

Dankzij Kadonation is cadeaustress verleden tijd. Je start simpelweg een online groepscadeau en nodigt je collega’s uit om online bij te dragen. Je hoeft zelfs niet achter hun veren aan te zitten, want het systeem managet de herinneringen ook. Daarna verras je de collega met een waanzinnig cadeau van alle collega’s!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau.
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau.
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het groepscadeau.
  4. Met het ingezamelde geld vraag je een Kadonation cadeaubon of een waardebon van onze kadopartners aan.
  5. Verras jouw collega met het mooiste groepscadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

de Kadonation cadeaubon als personeelsgeschenk

De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij meer dan 70 winkels!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment