In een eerdere blog gaf ik reeds een ideetje om een origineel spel als huwelijksverjaardag geschenk te geven. In deze blog ging ik op zoek naar iets meer stereotype cadeaus die zeker in de smaak vallen. De grote dag van de liefde mag immers stevig gevierd worden! Ik hoorde bij mijn Kadonation-collega’s rond wat zij zoal gaven als cadeau voor de huwelijksverjaardag van hun ouders. 

cadeau huwelijksverjaardag ouders

Regel 1: schrijf de datum in je agenda! Op de belangrijke huwelijksverjaardagen die echt een benaming krijgen, moet je zeker uitpakken met een groot cadeau. Vergeet echter het jaarlijkse ‘gewone’ jubileum van je ouders niet. Dit durf ik zelf wel al eens vergeten, oeps 😉 en het grootste cadeau voor mijn ouders is dat ik aan hen denk!


Liefde vieren in het buitenland

Mijn collega Elisa gaf haar grootouders een reis naar Malta cadeau voor hun huwelijksverjaardag. Ook Anneleen geeft meestal reischeques cadeau voor een jubileum. Gaan jouw ouders graag op reis? Dan zal je hen zeker een plezier doen met een reis waar ze hun liefde kunnen vieren. Misschien kan je een cheque geven om terug naar de bestemming van hun huwelijksreis te gaan! Onthou, ervaringen maken gelukkiger dan materiële zaken! Belevenissen cadeau doen is dé cadeautrend van 2019, dus dat zit alvast goed!

Je kan samenleggen voor een bon bij onze partner Connections.

cadeau huwelijksverjaardag ouders


Voor het culinaire stel: een kookworkshop

Zijn je ouders culinaire genieters? Geef hen dan een kookworkshop bij hen thuis als geschenk. Liefst van een goede chef! Daarna kunnen ze lekker met hun voeten onder tafel schuiven om te genieten van hun zelfgemaakte maaltijd. Liefde gaat namelijk door de maag 😉

cadeau huwelijksverjaardag ouders


Voor de relaxers: een sauna weekendje

Mijn ouders kunnen echt genieten van een saunabezoek. Als cadeau voor de huwelijksverjaardag van mijn ouders gaven we hen dan ook een welnessweekendje of een cadeaubon van hun favoriete sauna. Dit valt steeds in de smaak! Op Airbnb kan je voor een voordelige prijs een leuk huisje met sauna en zwembad afhuren!

cadeau huwelijksverjaardag ouders


Voor de levensgenieters: samen met het gezin tafelen

Elisa gaf voor het jubileum van haar ouders een lekker etentje cadeau bij hun favoriete restaurant. Als kers op de taart ging het hele gezin mee eten. Dat is puur genieten! Gaan je ouders niet graag op restaurant? Haal dan zelf alles uit de kast om een hemels menu op tafel te toveren voor het hele gezin.

jubileum cadeau ouders


Laat de keuze aan de gelukkigen

Een cadeaubon of een geschenkdoosje is meestal een goed idee. Als je maar weinig inspiratie hebt is dit altijd de beste oplossing, omdat je er zeker van kan zijn dat je geschenk in de smaak zal vallen. Als je ouders het geschenk in ontvangst nemen, kunnen ze helemaal zelf beslissen waarmee ze zichzelf zullen verwennen. Het is niet voor niets dat de cadeaubon in België in de top 3 van meest geliefde geschenken staat!

Onze Kadonation cadeaubon is steeds een optie! Het bedrag kan besteed worden bij meer dan 50 partners en is tevens levenslang geldig!

cadeau afgeven torfs

Wil je graag jouw ouders verrassen met een cadeaubon van een waanzinnig bedrag? Trommel jouw broers, zussen, neven, nichten, tantes en nonkels op om samen te leggen! Geen zin in de organisatorische chaos die komt kijken bij een groepscadeau? Geen zorgen! Dankzij het online groepscadeau van Kadonation regel je in een vingerknip een waanzinnig groepscadeau.

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld kun je een Kadonation cadeaubon, een waardebon van onze kadopartners of een bankoverschrijving aanvragen.
  5. Verras jouw ouders met het mooiste cadeau voor hun huwelijksverjaardag!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment