Joepie, het is de verjaardag van je mama! Reden te meer om ze eens goed in de bloemetjes te zetten. Mama’s staan altijd voor je klaar en bieden onvoorwaardelijke steun. Wat zouden we in godsnaam zonder ze moeten? Ze zijn werkelijk van onschatbare waarde! Op haar verjaardag kan je laten weten wat ze voor je betekent. Heb je moeite met het vinden van een cadeau voor mama’s verjaardag? Ik zet enkele leuke cadeautips op een rijtje die op vlak van prijs-kwaliteit goed scoren.

cadeau mama verjaardag

#Leestip: surf snel naar deze blog om te ontdekken hoe je je mama een onvergetelijke moederdag kan bezorgen!


#1: Een gezinsactiviteit

Mama’s koesteren de mooie momenten met hun gezin en met de jaren en drukke agenda’s worden de gezellige momenten vaak schaarser. Denk na wat je mama graag doet en zorg dat het hele gezin aanwezig is! Met zijn allen op trot gaan, doet elke moeder smelten. Denk aan een uitstapje naar zee, een gezellige picknick, een kubb toernooi in eigen tuin of een aperitiefje op het terras.

cadeau mama verjaardag

Maak zelf een bon voor dit uitstapje. Er is niets dat tranen van geluk en ontroering zo rijkelijk doen vloeien als zelfgemaakte cadeautjes. Moeders houden er van! Weet je nog, vroeger in de lagere school toen je altijd met – best wel lelijke – knutselwerkjes op de proppen kwam?


#2: Even weg op de wereld

Moeders moeten steeds multitasken en heel wat vrouwen kampen daardoor met stress. Daarom is het een goed idee om je mama een geschenk te geven dat wat verlichting biedt en waardoor ze even weg van – of op ūüėČ -de wereld kan zijn. Een soort exit uit het jachtige bestaan.

Geef haar bijvoorbeeld een weekendje weg zodat ze er samen met haar vriendinnen kan tussenuit knijpen. Bij een speciale verjaardag doe je haar bijvoorbeeld een citytrip cadeau. Als ze de bestemming en het reisgezelschap kan kiezen, zal ze erg blij zijn. In dit geval is een waardebon van bijvoorbeeld onze kadopartner Connections perfect. Geef haar als leuk extraatje een reisgids zodat ze al in de juiste sfeer komt, verkrijgbaar bij onze kadopartner bol.com.

verjaardag cadeau mama

Of zorg dat je mama een hele dag helemaal niets hoeft te doen. Je bedient haar op haar wenken en iedereen draagt zijn steentje bij. Zelfs als ze weer opstaat om iets te halen, moet jij sneller dan haar zijn!

Mijn collega Anneleen huurde samen met de kinderen een tuinman in terwijl haar ouders op vakantie waren. Zo was alles klaar voor het tuinfeest voor de 60e verjaardag van haar mama!


#3: Een schot in de roos

cadeau mama verjaardag

Het mag dan een torenhoog clich√© zijn en heel wat mensen vinden dat mama’s beter verdienen dan een bos bloemen. Toch heb ik al gemerkt dat mijn mama heel gelukkig is met een mooi boeket. Bestel wat mooie veldbloemen die weken staan te stralen en je mama zal heel gelukkig zijn! Misschien is het wel net een clich√© omdat het ondertussen bewezen is dat bloemen zo’n goed cadeau zijn.¬†Een mooi boeketje tik je op de kop bij onze kadopartners Interflora, bloomon of Eurotuin! Onthou, geen geschenk is rijker dan een ruiker ;).


#4: Gepersonaliseerde apero

cadeau mama verjaardag

Een originele fles die je zelf ontworpen hebt met het favoriete drankje van je moeder is altijd een slimme zet. Zo trakteert je mama al haar vriendinnen op een heerlijk aperitiefje en kan ze meteen vol trots vertellen waarom die fles er zo speciaal uitziet. De lege fles zal nadien waarschijnlijk nog lang dienst doen als kaarsenhouder of bloemenvaas. ”Is it aperotime yet?”¬†Dergelijke prachtige flessen ontwerp je zelf bij onze partner MYOS! Wij gaven er vorig jaar √©√©n aan onze papa en deze pronkt nog steeds in onze glazen kast!


#5: Liefde teruggeven

geschenk mama verjaardag

Je mama heeft je gedurende je hele leven veel liefde gegeven. Het is tijd om dit letterlijk terug te geven! Voor mama, een boekje over ons is hét cadeauboek om je moeder te laten weten dat ze belangrijk voor je is. Door het beantwoorden van leuke en boeiende vragen maak je heel makkelijk een liefdevol boekje waar elke mama blij mee zal zijn.

Het boekje bevat mooie uitspraken, multiplechoicevragen en ruimte om foto’s en herinneringen in te plakken. Dit is de oplossing om zelf eenvoudig een origineel en persoonlijk cadeau voor je moeder te maken. Dit leuke boekje is¬†verkrijgbaar bij onze partner bol.com voor slechts 12,99 euro.


Mee met de trends van 2019

Ben jij al mee met de cadeautrends van 2019? Ik zocht de belangrijkste cadeautrends alvast uit voor jullie en schreef ze allemaal netjes neer. De belangrijkste van dit jaar is het geven van duurzame cadeaus. Wij springen graag mee op de kar om onze milieubewuste mama’s gelukkig te maken!

Bestel een gepersonaliseerde Dopper en ga de strijd aan tégen plastic afval en vóór schoon drinkwater wereldwijd. Zet er iets typerend op voor jouw moeder zodat ze op haar werk kan pronken met een geweldig mooie én lieve fles! Twee vliegen in één klap.

verjaardagscadeau mama

Hoeft het niet gepersonaliseerd te zijn voor jou? Dan kan je ook kiezen voor een Kadonation Dopper! Wij drinken hier op het werk uitsluitend kraantjeswater en bannen op die manier plastiek op de werkvloer. Wist je dat je als trouwe Kadonation gebruiker zelf kan sparen voor zo’n super toffe Kadonation Dopper aan de hand van kadomunten?

cadeau verjaardag mama


Samenleggen met het gezin voor een cadeau voor mama’s verjaardag

Mama’s vinden het leuk dat hun kinderen samen een cadeau geven.¬†Heb je er al eens aan gedacht om met jouw broers, zussen of papa samen te leggen voor √©√©n groot cadeau voor jouw mama haar verjaardag? Waarschijnlijk wel. Maar je had waarschijnlijk ook geen zin in het organisatorisch gedoe dat bij zo’n groepscadeau komt kijken. Gelukkig is er het online groepscadeau van Kadonation en regel je in een vingerknip een verjaardagscadeau voor jouw mama!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het verjaardagscadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld kun je een Kadonation cadeaubon, een waardebon van onze kadopartners of een bankoverschrijving aanvragen.
  5. Verras jouw mama met het mooiste verjaardagscadeau !

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment