Op de werkvloer valt er vaak iets te vieren. Als er een feestelijke gelegenheid is, zijn er natuurlijk ook cadeautjes! Wat geef je steeds weer? Na een tijdje is de inspiratie ver te zoeken. Ga ook op het werk mee met je tijd en leg samen via Kadonation! Vroeger hadden we nog een typemachine, een analoog fototoestel, waarom dan nu geen digitale enveloppe?


Samenleggen op het werk, niet eenvoudig

enveloppe samenleggen

Geld verzamelen op de werkvloer loopt niet altijd van een leien dakje. Meestal leg je met z’n allen samen in een enveloppe en geeft iedereen een bepaald geldbedrag. Spijtig genoeg is er natuurlijk die persoon die nooit cash bij heeft. Of misschien heb je wel collega’s die thuis of in het buitenland werken, of net op vakantie zijn vertrokken. Samenleggen… Makkelijker gezegd dan gedaan!


Zeg vaarwel tegen het fysiek cadeau

samenleggen enveloppe

Dan heb je eindelijk een enveloppe vol met geld – als je hem niet kwijt geraakt natuurlijk – , en dan moet je nog beginnen zoeken naar een geschenk. De aankoop ervan is een echte opgave. Vaak valt het duurder uit dan je had verwacht en kom je er niet met je geldbedrag. Daarnaast kan het cadeau duurder of goedkoper lijken dan de werkelijke prijs die je ervoor betaalde. In het eerste geval kan je natuurlijk van geluk spreken, want dan deed je een goede deal! Spijtig genoeg komt het tweede geval echter meer voor en dan zal je collega nog denken dat jullie niet veel voor hem of haar over hebben.


Keuzevrijheid is belangrijk

samenleggen keuzevrijheid

Volgens een rondvraag op Radio2 krijgen mensen liever geld cadeau, omdat ze dan kunnen kiezen aan wat ze het geld besteden. Ze kunnen dan bijvoorbeeld sparen voor een nieuwe laptop, een reis, of een ander waardevol item. Geld geven is dus een goede optie, maar voelt soms wat lastig aan. Ook kan je opteren voor een cadeaubon, maar dan is de keuze natuurlijk weer beperkt.


Met de digitale enveloppe van Kadonation, ga je mee met je tijd!

de Kadonation cadeaubon als personeelsgeschenk

Met een Kadonation cadeaubon zijn alle voorgaande problemen van de baan! Zeg hallo tegen de digitale enveloppe! Je maakt online een groepscadeau aan waaraan iedereen met zijn of haar favoriete betaalmethode bijdraagt , waar hij of zij zich ook bevindt. Geen gedoe meer met cash of geld voorschieten. Met het ingezamelde geld hoef je dan niet meer naar de winkel te lopen na jouw werkdag maar bestel je online de Kadonation cadeaubon.

Het is dé cadeaubon die levenslang geldig is bij meer dan 80 (web)winkels! Hiermee laat je alle keuze aan de gelukkige zelf en is het leuker en gemakkelijker om af te geven dan een gewone enveloppe met geld.

De gelukkige wisselt een Kadonation cadeaubon in bij één of meerdere van onze kadopartners. Denk hierbij aan Zalando, Coolblue, A.S.Adventure, Bol. com, Fun, Connections, Dreambaby en nog zo veel meer fantastische winkels! Voor elke collega zit hier iets fijn tussen.

Met Kadonation is cadeaustress compleet overbodig op het werk. Je maakt simpelweg een online groepscadeau aan en nodigt je collega’s uit. Je hoeft zelfs niet achter hun veren aan te zitten, want het systeem managet de herinneringen ook. Daarna overhandig je het cadeau aan de gelukkige.

Wil je het proberen? Leg dan eens samen met Kadonation voor eender welke gelegenheid. Je zal het je niet beklagen!

MAAK EEN ONLINE GROEPSCADEAU AAN

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment