Jouw dochter of zoon is uitgenodigd voor het zoveelste kinderfeestje van het jaar. Hoera voor de jarige! Hoera voor jouw kleine spruit die naar nog een feestje gaat! Maar dat betekent ook dat jij nogmaals op zoek moet naar een leuk verjaardagscadeau voor de jarige. Wat is nu het leukste cadeau voor een kinderfeestje dat je kan geven?

De zoektocht naar een verjaardagscadeau is

niet altijd even gemakkelijk.

Kinderen houden van cadeautjes openmaken, maar zijn niet altijd even gelukkig met de inhoud. En je wilt natuurlijk met jouw cadeau een grote glimlach toveren op het gezicht van de jarige. Want stel je voor dat jouw dochter of zoon een cadeau moet afgeven waar de jarige helemaal niet gelukkig mee is en dat ook niet wegsteekt voor de hele groep. Wens je de grootste glimlach te toveren met een verjaardagscadeau? Dan moet je het groots aanpakken. En dat doe je met een groot groepscadeau dat je online regelt.

cadeau voor een kinderfeestje gelukkig meisje

Het leukste cadeau voor een kinderfeestje is

een online groepscadeau.

Het kan niet eenvoudiger. Je gaat namelijk met de andere ouders samenwerken om één groot verjaardagscadeau te geven. Je start snel en gratis een online groepscadeau en deelt de link met de andere ouders. Iedereen doet zijn bijdrage aan het groepscadeau en in een mum van tijd heb je  heel wat geld ingezameld. Vervolgens koop je met het ingezamelde geld een geweldig verjaardagscadeau bij bijvoorbeeld Fun, KinderenKoning, bol.com, Dreambaby, Coolblue en noem maar op.

Alles gebeurt dus online: het starten van het groepscadeau, het bijdragen en het bestellen van het verjaardagscadeau. Het verjaardagscadeau wordt dan thuis geleverd. Indien je liever naar de fysieke winkel gaat, kan dit ook. Want je wisselt het ingezamelde geld van het online groepscadeau in voor een waardebon van de gekozen winkel. Dus met deze waardebon kun je zowel in de webshop als in de fysieke winkel terecht. Je kan het ingezamelde geld ook verdelen over verschillende winkels indien je beslist om meerdere verjaardagscadeaus te geven.

Alles kan en alles mag dankzij het online groepscadeau, het leukste cadeau voor een kinderfeestje voor zowel de gever als de jarige ontvanger.

En dit is waarom

cadeau voor een kinderfeestje kaars vijf

#1: Na een tijd heb je geen inspiratie meer

Het is erg moeilijk om origineel uit de hoek te blijven komen als het aankomt op het vinden van cadeautjes voor de vriendjes, neefjes en nichtjes van jouw kinderen. Met wat blijf je ze een plezier doen? Wat hebben ze al? Wat zullen ze krijgen? Bij een online groepscadeau leg je alle koppen bijeen en heb je een groter budget waarmee je waardevollere cadeaus kunt kopen. Misschien kun je bij de ouders van de jarige eens polsen wat het feestbeest heel graag zou hebben voor haar of zijn verjaardag?

#2: Met kleinere bedragen koop je enkel prullen

Het is heel moeilijk om met een kleiner budget een geweldig cadeau te kopen. Sociaal is het ook niet echt aanvaard dat jouw dochter of zoon aan komt huppelen op het verjaardagsfeestje met een cadeau dat vijf keer meer gekost heeft dan het gemiddelde cadeau. Dus indien je geen verjaardagscadeau wenst te geven dat in de kast zal verdwijnen, kun je beter samenleggen met de andere ouders voor een groter bedrag en dus een groter cadeau.

samenleggen voor een cadeau voor een kinderfeestje

#3: Denk duurzaam

Heb je er al eens bij stilgestaan wat de impact is van al die verjaardagscadeaus op onze planeet? Elk klein cadeau komt verpakt en dreigt vaak ook ongebruikt te verdwijnen. En dat is zonde. Dankzij een online groepscadeau kun je één waardevol cadeau kopen waar de jarige nog jaren plezier aan zal hebben. Denk maar aan een splinternieuwe fiets, een trampoline, een nieuw paar rolschaatsen of een speelhuis.

#4: Nooit meer dubbele cadeautjes

Je weet natuurlijk niet wat de jarige allemaal al heeft. Kinderen hebben tegenwoordig zo veel spullen en speelgoed! Het kan ook heel goed zijn dat andere ouders hetzelfde idee hadden als jij. Dan zit de jarige met dezelfde cadeaus en dan verdwijnen er zeker cadeaus in de kast of op zolder. Maar dit vermijd je als je allemaal samen bijdraagt voor hetzelfde cadeau.

cadeau voor een kinderfeestje meisje met cupcake dubbele cadeaus

#5: Er worden altijd heel wat kindjes uitgenodigd op kinderfeestjes.

En dan is een online groepscadeau het gemakkelijkst. Stel je voor dat je bij elk kind zou moeten langsgaan om het geld in ontvangst te nemen of dat alle kinderen jouw dochter of zoon hun bijdrage moeten overhandigen op school. Niet zo handig, toch? Dankzij het online groepscadeau regel je alles online met de andere ouders. En hoe meer kindjes op het kinderfeestje, hoe groter het budget voor het verjaardagscadeau.

Ben je overtuigd? Fantastisch! Gooi het online groepscadeau op bij het volgende kinderfeestje waarvoor jouw dochter of zoon is uitgenodigd. Indien je de andere ouders hebt kunnen warm maken voor jouw idee, start je jouw online groepscadeau. En de rest loopt op wieltjes. Op naar het leukste cadeau voor een kinderfeestje!

cadeau voor een kinderfeestje kat met taartje

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment