Het einde van het schooljaar in zicht? Dat betekent dat je op zoek moet naar een cadeau voor leerkracht, juf of meester om deze te bedanken voor het voorbije schooljaar. Omdat leerkrachten toch wel goed in de bloemetjes gezet mogen worden, willen wij daar iets speciaals van maken!

Cadeau voor leerkracht, juf of meester

Vele kleine cadeautjes

Vaak is het zo dat de juf of meester op het einde van het schooljaar cadeaus krijgt van de leerlingen (en ouders) om hen te bedanken voor het schooljaar. Die zijn al dan niet zelf en met heel veel liefde gemaakt door de kids en hun ouders!

cadeau voor leerkracht, juf of meester knutselen

Er zijn duidelijke verschillen merkbaar in de verschillende leerjaren. Zo wordt er in de kleuterklas geknutseld door ouders en kinderen. In het lager onderwijs wordt er al eens een zelfgemaakte cupcake afgegeven. In het secundair onderwijs worden al eens vaker chocolaatjes of een flesje gegeven door een paar leerlingen.

Praktische dingen

Op de vraag welke cadeautjes ze het leukste vinden om te krijgen, klinkt als antwoord vaak praktische dingen om in de klas te gebruiken. Denk aan leesboekjes voor in de klas, zelfgemaakte stempels om te gebruiken, maar de zelfgemaakte tekeningen zijn ook héél populair. “Uiteraard zijn alle cadeautjes leuk! Dingen om te gebruiken in de klas zijn het allerleukste, omdat ze ook echt van pas komen! Zelfgemaakte tekeningen krijgen een speciaal plaatsje op de klasmuur!”, klinkt het bij een juf uit het lager onderwijs.

cadeau voor leekracht, juf of meester einde schooljaar

Eén groot cadeau voor leerkracht, juf of meester

Opvallend resultaat uit de rondvraag bij leerkrachten uit alle verschillende leerjaren, is dat er maar voor 1 op 5 leerkrachten door alle ouders wordt samengelegd om één groot cadeau te geven op het einde van het schooljaar.

Daar wil Kadonation dit jaar verandering in brengen! Gemakkelijk samenleggen, gratis en digitaal, dus geen gedoe meer aan de schoolpoort met geld verzamelen, gewoon alle ouders uitnodigen per mail, Facebook of Whatsapp! Nog handiger is dat er met het ingezamelde geld meteen een cadeaubon gekocht kan worden bij één (of meerdere) van de partners. Bij die meer dan 55 partners zitten onder andere A.S. Adventure, ZEB, bol.com, Zalando en Connections.

cadeau voor leerkracht, juf of meester

Een dikke knuffel

Wat ook bleek uit de rondvraag bij leerkrachten is dat ze eigenlijk helemaal geen cadeautjes hoeven op het einde van het schooljaar! “Cadeautjes krijgen is heel tof, maar we zijn ook heel blij met een dikke knuffel en een welgemeende merci!”. Zo klinkt het bij heel veel juffen en meesters.

Wens je toch een groot cadeau te geven met de hele klas? Leg dan samen met de andere ouders of leerlingen via Kadonation! Zamel gemakkelijk het geld in en verras jouw leerkracht, juf of meester met een origineel cadeau van één of meerdere van onze partners. Je hebt keuze bij meer dan 55 (web)winkels! Of je kan jouw leerkracht ook verrassen met een Kadonation cadeaubon die geldig is bij al onze partners. Zo kiest de leerkracht, juf of meester zelf het perfecte cadeau op het einde van het schooljaar.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment