Op donderdag 16 april 2020 was het Secretaressedag, hét moment aangebroken om alle secretaresses, secretarissen, office managers, management assistants en executives in de bloemetjes te zetten. En dit doen we, meer dan terecht, elk jaar opnieuw. Maar elk jaar wordt het ook moeilijker om deze spilfiguur in het bedrijf te verrassen met een origineel cadeau voor Secretaressedag.

Bij gebrek aan inspiratie grijpen we telkens naar chocolade, een fles of bloemen. Maar niet alle office managers houden van bloemen of chocolade. En ook een fles wijn of bubbels wordt niet door iedereen gesmaakt. Hoog tijd om het dit jaar anders en beter aan te pakken!

cadeau voor Secretaressedag

Het mooiste cadeau geef je samen

Waar draait het allemaal om op Secretaressedag? De office manager bedanken voor alle inzet op de werkvloer. Want het zijn deze ijverige duizendpoten die ervoor zorgen dat alle praktische zaken van een leien dakje lopen. Ze zijn met iedereen begaan en zetten zich voor elke werknemer in. Het is dan ook vanzelfsprekend dat iedereen zijn steentje bijdraagt om van Secretaressedag een onvergetelijke werkdag te maken!

cadeau voor Secretaressedag

In de meeste gevallen is het de office manager die een klein feestje op de werkvloer en een cadeau regelt wanneer er iets te vieren valt. Maar nu is het aan jullie om een cadeau voor Secretaressedag te regelen. Een cadeau organiseren gaat samengevat als volgt:

  1. Wie legt er bij voor het cadeau voor Secretaressedag?
  2. Hoeveel draagt iedereen bij aan het cadeau?
  3. Wie verzamelt al het geld?
  4. Welk cadeau kopen we met het ingezamelde geld?
  5. Wie gaat het cadeau kopen?

Dat zijn nog heel wat stappen die ondernomen moeten worden om in een paar dagen tijd een cadeau te regelen. Maar gelukkig kan dit allemaal online dankzij het online groepscadeau van Kadonation.

cadeau voor Secretaressedag

Het online groepscadeau

Dankzij het online groepscadeau van Kadonation regel je een waanzinnig cadeau voor Secretaressedag in een vingerknip. Hoe meer collega’s meedoen, hoe groter het budget, hoe waardevoller het cadeau voor jullie office manager. Trommel daarom iedereen op om bij te dragen aan het online groepscadeau.

Hoe werkt zo’n online groepscadeau nu precies?

  1. Maak helemaal gratis een online groepscadeau aan.
  2. Deel jouw persoonlijke URL met alle collega’s die wensen bij te leggen voor het cadeau.
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het groepscadeau.
  4. Met het ingezamelde vraag je een Kadonation cadeaubon, een waardebon van onze kadopartners of een bankoverschrijving aan.
  5. Verras de office manager met het mooiste cadeau voor Secretaressedag!

MAAK EEN ONLINE GROEPSCADEAU AAN VOOR SECRETARESSEDAG

cadeau voor Secretaressedag

Hét cadeau voor secretaressedag

Een waanzinnig cadeau vind je gegarandeerd bij onze kadopartners. Dat zijn meer dan 80 winkels waar je terecht kan voor elektronica, mode, reizen, design en noem maar op. Denk maar aan bol.com, Zalando, A.S.Adventure, de Bijenkorf, Schoenen Torfs, Coolblue, Fonq, Decathlon, …

Hebben jullie geen idee waar jullie office manager écht gelukkig van wordt? Schenk hem of haar dan een Kadonation cadeaubon. Met deze cadeaubon kiest de office manager zelf nog bij welk kadopartner(s) hij of zij een cadeau koopt.

cadeau voor secretaressedag: de Kadonation cadeaubon

BESTEL EEN KADONATION CADEAUBON

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment