Je kan er niet omheen, de stoomboot van sinterklaas is in aantocht en de kinderen wachten in volle spanning. Indien ze hun brief al hebben geschreven of volgeplakt met de knipsels uit de speelgoedboekjes weet je wat te geven. Maar wat als je echt geen idee hebt voor een cadeau voor sinterklaas?

Verras jouw kleine hartendiefjes dit jaar met een cadeaubon. Ja, je leest het goed. Maar wat moet een kind nu met een cadeaubon? Hetzelfde als met de speelgoedboekjes: cadeautjes kiezen! In tegenstelling tot de speelgoedboekjes kun je alles online aankopen én hoef je je niet te beperken tot één winkel. De kinderen kunnen hun cadeautjes kiezen bij tientallen winkels. Feest feest feest!

Kortom, bestel een Kadonation cadeaubon, ontdek samen met de kinderen al onze partners en laat hen hun cadeau voor sinterklaas kiezen. Zo kunnen jullie van alles kopen, iets leuks gaan doen of het goede doel steunen. Ik zet jullie alvast op weg!

Cadeautjes om uit te pakken

Dreambaby voor de allerkleinsten.

Bij deze partner kun je terecht voor zachte slaapknuffels, een hippe loopfiets, een gezellig schommeldier, een mooie tipi en zoveel meer. Je vindt er alles voor zowel toekomstige en kersverse ouders als de kleintjes zelf.

Dreambaby cadeau voor sinterklaas

Hema voor de jonge creatievelingen.

Doet jouw kind niets liever dan knutselen tijdens deze koude wintermaanden? Dan vind je bij Hema gegarandeerd het perfecte cadeau voor sinterklaas. Je vindt er breisetjes en haakpakketten, maar ook alles voor kinderen met een jong oog voor fotografie. En dan zijn er ook nog strijkparels, kleurboeken en heel wat schoolgerief te vinden bij Hema.

Hema cadeau voor sinterklaas

A.S.Adventure voor de speelse avonturiers.

Doet jouw kind niets liever dan op kamp gaan met de jeugdbeweging, ravotten in het bos en kamperen in de tuin? Dan zal je bij A.S.Adventure gegarandeerd het perfecte cadeau vinden om jouw kind’s hart te veroveren. Met deze kampvuurspellen wordt kamperen nog leuker. De tweedaagse op kamp wordt nog aangenamer met een goede rugzak. En met goede wandelschoenen rent jouw kind het hele jaar door door het bos.

A.S.Adventure cadeau voor sinterklaas

Fun voor de echte speelvogels.

Bij deze feest- en speelgoedwinkel vind je alles voor de speelvogels in huis. Van de leukste verkleedpakjes en gezelschapsspelen tot een airhockey tafel of een groot speelhuis voor uren speelplezier.

Fun cadeau voor sinterklaas

Decathlon voor sportieve kapoentjes.

Laat jouw kinderen een spiksplinternieuwe sportoutfit kiezen. Of misschien is het tijd voor een grotere fiets of nieuwe balletschoenen? Wat hun lievelingssport ook moge zijn, bij Decathlon vind je zeker en vast het ideale sportcadeau voor sinterklaas.

Decathlon cadeau voor Sinterklaas Kadonation cadeaubon

Nog steeds niet wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze partnerpagina waar je onder andere ook nog bol.com, Coolblue, Standaard Boekhandel, Torfs en Zalando zal ontdekken.

Een leuke activiteit als cadeau voor sinterklaas

Zijn jouw kinderen hun speelgoed al snel beu? Of ben jij al dat speelgoed in huis beu? Verras dit jaar jouw kinderen met een fijne activiteit in plaats van een fysiek geschenk dat misschien toch weer in de kast verdwijnt na verloop van tijd.

SuperJump

In het meest complete en gevarieerde trampoline park van België kan elke energieke springer vanaf 6 jaar terecht voor een actieve dag. Iedereen leeft zich uit in 13 zones die samen voor zo’n 2400m2 springplezier zorgen. Kriebelt het bij jou ook? Spring gerust mee met jouw kroost. Je bent nooit te oud om je uit te leven op een trampoline.


eKart

Onze partner eKart bezit maar liefst zes kinderkarts voor jonge piloten vanaf 6 jaar (en 120cm). eKart voorziet het gebruik van professioneel materiaal, zodat jouw kleine racepiloten in alle veiligheid door de bochten kunnen scheuren van het e-kartcircuit in Gent. De kinderen krijgen de nodige uitleg van de beste instructeurs voor de race begint en worden tijdens het karten zelf ook begeleid.


Met iets grotere kinderen kun je ook naar Puzzle Escape Rooms gaan of met het hele gezin een dagje skiën met Skihal.com. Plezier met het gezin gegarandeerd!

Cadeautjes voor andere kinderen

Heel wat kinderen op deze wereld vieren geen sinterklaas. Misschien kiest jouw kind er dit jaar dan wel voor om deze kinderen een hart onder de riem te steken? Kadonation maakt het dan ook mogelijk om een glimlach te toveren op het gezicht van andere kinderen. Op onze website doneer je heel eenvoudig (een deel van) het bedrag van jouw cadeaubon aan één of meerdere van deze organisaties.


Make-A-Wish

Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen vzw vervult de hartenwens van kinderen tussen 3 en 18 jaar die lijden aan een levensbedreigende ziekte.

Kinderkankerfonds

Het Kinderkankerfonds zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen.

Bednet

Dankzij Bednet vzw volgen kinderen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap de les in hun klas live.

Sportpret vzw

Sportpret vzw bevordert door sport en ontspanning de levenskwaliteit en sociale ontwikkeling van kansarme kinderen.

S.O.S. Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen zorgt er wereldwijd voor dat kinderen kunnen opgroeien in een warme thuis en kunnen genieten van een normale jeugd.

Goudhaantjes

Goudhaantjes moedigt kinderen met een ernstige ziekte of beperking aan om samen met hun gezin hun persoonlijke talenten te ontplooien.

CoderDojo Belgium

CoderDojo is een soort van digitale scouts. Kinderen kunnen er één keer per maand gratis terecht om zich helemaal uit te leven in een digitaal project.

Zijn jouw kinderen meer met armoede, gezondheid of milieu bezig? Plant samen bomen of steun non-profitorganisaties die strijden tegen armoede of zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van anderen. Een overzicht van alle goede doelen vind je hier.


Ongelofelijk, al die opties. Maar kun je toch niet kiezen? Geen paniek. De Kadonation cadeaubon heeft geen vervaldatum. Jouw kinderen hebben dus alle tijd om een cadeau voor sinterklaas te kiezen. Zelfs na 5 en 6 december. Vinden jouw kinderen toch niet wat ze zoeken? Geen probleem, jij vindt zeker en vast wel iets dat je leuk vindt bij onze partners.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment