Je kan er niet omheen, de stoomboot van sinterklaas is in aantocht en de kinderen wachten in volle spanning. Indien ze hun brief al hebben geschreven of volgeplakt met de knipsels uit de speelgoedboekjes weet je wat te geven. Maar wat als je echt geen idee hebt voor een cadeau voor sinterklaas?

Verras jouw kleine hartendiefjes dit jaar met een cadeaubon. Ja, je leest het goed. Maar wat moet een kind nu met een cadeaubon? Hetzelfde als met de speelgoedboekjes: cadeautjes kiezen! In tegenstelling tot de speelgoedboekjes kun je alles online aankopen én hoef je je niet te beperken tot één winkel. De kinderen kunnen hun cadeautjes kiezen bij tientallen winkels. Feest feest feest!

Kortom, bestel een Kadonation cadeaubon, ontdek samen met de kinderen al onze partners en laat hen hun cadeau voor sinterklaas kiezen. Zo kunnen jullie van alles kopen, iets leuks gaan doen of het goede doel steunen en andere kinderen een hart onder de riem steken. Ik zet jullie alvast op weg!

Cadeautjes om uit te pakken

Dreambaby voor de allerkleinsten.

Bij deze partner kun je terecht voor zachte slaapknuffels, een hippe loopfiets, een zacht schommeldier, een mooie tipi en zoveel meer. Je vindt er alles voor zowel toekomstige ouders en kersverse ouders als voor de kleintjes zelf.

Dreambaby cadeau voor sinterklaas

Hema voor de jonge creatievelingen.

Doet jouw kind niets liever dan knutselen tijdens deze kouder wintermaanden? Dan vind je bij Hema gegarandeerd het perfecte cadeau voor sinterklaas. Je vindt er breisetjes en haakpakketten, maar ook alles voor kinderen met een jong oog voor fotografie. Maar ook strijkparels, kleurboeken en heel wat schoolgerief zijn te vinden bij Hema.

Hema cadeau voor sinterklaas

A.S.Adventure voor de speelse avonturiers.

Doet jouw kind niets liever dan op kamp gaan met de jeugdbeweging, ravotten in het bos en kamperen in de tuin? Dan zal je bij A.S.Adventure gegarandeerd het perfecte cadeau vinden om jouw kind’s hart te veroveren. Met deze kampvuurspellen wordt kamperen nog leuker. De tweedaagse op kamp wordt nog aangenamer met een goede rugzak. En met goede wandelschoenen kan jouw kind het hele jaar door rennen door het bos.

A.S.Adventure cadeau voor sinterklaas

Fun voor de echte speelvogels.

Bij deze feest- en speelgoedwinkel vind je alles voor jouw speelvogels in huis. Van de leukste verkleedpakjes en gezelschapsspelen tot een airhockey tafel of een groot speelhuis voor uren speelplezier.

Fun cadeau voor sinterklaas

KinderenKoning voor de grote baasjes in huis.

Laat jouw kinderen hun eigen kasteel bouwen en versieren. Of zorg dat ze zich de koning te rijk voelen met hun eigen troon in huis. Zitten ze graag eens aan tafel voor een spannend gezelschapsspel? Dan vind je bij KinderenKoning zeker en vast het ideale cadeau voor sinterklaas.

 

Nog steeds niet wat je zoekt? Neem dan een kijkje op onze partnerpagina waar je onder andere ook nog bol.com, Coolblue, Standaard Boekhandel en Zalando zal ontdekken.

Een leuke activiteit als cadeau voor sinterklaas

Zijn jouw kinderen hun speelgoed al snel beu? Of ben jij het beu om al hun speelgoed te moeten opruimen? Dan kun je dit jaar jouw kinderen verrassen met een fijne activiteit in plaats van een fysiek geschenk dat misschien toch weer in de kast verdwijnt na verloop van tijd.

SuperJump

In het meest complete en gevarieerde trampoline park van België kan elke energieke springer vanaf 6 jaar terecht voor een actieve dag. Iedereen leeft zich uit in 13 zones die samen voor zo’n 2400m2 springplezier zorgen. Kriebelt het bij jou ook? Spring gerust mee met jouw kroost. Je bent nooit te oud om je uit te leven op een trampoline.

eKart

Onze partner eKart bezit maar liefst zes kinderkarts voor jonge piloten vanaf 6 jaar (en 120cm). eKart voorziet het gebruik van professioneel materiaal, zodat jouw kleine racepiloten in alle veiligheid door de bochten kunnen scheuren van het e-kartcircuit in Gent. De kinderen krijgen de nodige uitleg van de beste instructeurs voor de race begint en worden tijdens het karten zelf ook begeleid.

 

Met iets grotere kinderen kun je ook naar Puzzle Escape Rooms gaan of met het hele gezin naar Center Parcs of een dagje skiën met Skihal.com. Plezier met het gezin gegarandeerd!

Cadeautjes voor andere kinderen

Heel wat kinderen op deze wereld zijn helaas niet in de financiële en fysieke mogelijkheid om sinterklaas te vieren. Misschien kiest jouw kind er dit jaar dan wel voor om deze kinderen een hart onder de riem te steken? Kadonation maakt het dan ook mogelijk om een glimlach te toveren op het gezicht van kinderen die aan een ziekte lijden. Op onze website doneer je heel eenvoudig (een deel van) het bedrag van jouw cadeaubon aan één of meerdere van deze organisaties.

Make-A-Wish

Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen vzw vervult de hartenwens van kinderen tussen 3 en 18 jaar die lijden aan een levensbedreigende ziekte.

Kinderkankerfonds

Het Kinderkankerfonds zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen.

Zijn jouw kinderen meer met armoede of milieu problematiek bezig? Je kan ook WeForest helpen door bomen te planten of 11.11.11 en Ondernemers Zonder Grenzen steunen.

 

Ongelofelijk, al die opties. Maar kun je toch niet kiezen? Geen paniek. De Kadonation cadeaubon heeft geen vervaldatum. Jouw kinderen hebben dus alle tijd om een cadeau voor sinterklaas te kiezen. Zelfs na 5 en 6 december. Vinden jouw kinderen toch niet wat ze zoeken? Geen probleem, jij vindt zeker en vast wel iets dat je leuk vindt bij onze partners.

Geniet ervan!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

een-cadeau-voor-sinterklaas-kies-je-dit-jaar-samen-met-jouw-kinderen