Twee maand geleden lanceerde Kadonation haar eerste enquĂȘte. Zo kwamen we tot interessante inzichten over het cadeau en de cadeaubon die we nu met jullie willen delen. De eerste vraag die we hier beantwoorden, luidt als volgt: voor welke cadeaus leggen jullie samen?

1. cadeaubon

De cadeaubon deelt zijn eerste plaats met het traditioneel geschenk. Meer en meer mensen wensen zelf hun cadeau te kiezen en wij willen hen die vrijheid geven. Zoals jullie waarschijnlijk wel al weten is het bij Kadonation mogelijk om samen te leggen voor een Kadonation cadeaubon die levenslang geldig is bij onze kadopartners. Maar er is nog meer goed nieuws!

Vorige maand hebben we de individuele cadeaubon gelanceerd. Nu kan je ook (zonder samen te leggen) een Kadonation cadeaubon schenken. Bovendien heeft onze designer Yoshi een prachtig kadodoosje ontworpen, ideaal voor wie graag iets mooi afgeeft.

de Kadonation cadeaubon

ONTDEK DE KADONATION CADEAUBON

2. fysiek geschenk

Stiekem houden we nog steeds van die spanning tijdens het uitpakken van cadeautjes. Maar elke keer opnieuw loop je het risico te ontdekken dat je nog maar eens een prul gekregen hebt. En iedereen kent wel dat pijnlijk moment waarop je moet doen alsof je blij bent met je cadeau, want we willen niemand kwetsen.

Langs de andere kant kan het even goed zijn dat jouw vrienden en familie goed weten waar jij van houdt en krijg je een geweldig cadeau van Coolblue, Zalando of A.S.Adventure . Bij onze partners kun je terecht voor het perfecte cadeau voor zowel jouw avontuurlijke vriendin, als jouw creatieve broer of grappige collega.

Samenleggen voor het perfecte cadeau

3. activiteit

Volgens ons onderzoek leggen meer en meer mensen samen voor een groepsactiviteit. Dit kan zowel in het kader van een vrijgezellenfeest als van een verjaardagsfeest zijn. Elke reden is goed genoeg om eens een namiddag te gaan karten, paintballen of bowlen. Ook een city trip wordt al eens cadeau gedaan via Kadonation. Voor deze liefhebberes hebben we nog meer goed nieuws!

Bij Kadonation zijn we direct op zoek gegaan naar nieuwe partners. Zo hebben we reeds eKart, Puzzle Escape Rooms Ghent en SuperJump aan onze lijst toegevoegd. En er staan nog enkele avontuurlijke partners klaar.

Samenleggen voor een leuke groepsactiviteit

Maar vertel nu eens, welk cadeau zal jij volgende keer afgeven?

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment