Cadeaus voor collega’s kopen, het is niet evident! Uit een onderzoek van Deloitte zijn 4 types collega’s gekomen, wij verzamelden voor elk type collega de leukste cadeautjes.

De Pionier

Dit type collega durft risico’s nemen, is flexibel en fantasierijk zonder het bredere plaatje uit het oog te verliezen. Iets onbekend of spontaan cadeau geven is àltijd goed voor deze collega!

Voor hem: een biermand met exclusieve, onbekende brouwparels.

Voor haar: een travelbox voor een spontane citytrip!

De Bewaker

Praktisch ingesteld en goed met cijfers, analyses en details. De bewaker gaat graag gestructureerd te werk. Geef deze collega daarom iets waarmee je het werken makkelijker maakt!

Voor hem: een smartwatch waar al zijn meldingen op verschijnen.

Voor haar: Een desk-stuff-organizer zodat er niets rond slingert.

De Aanstuurder

Ofwel de ‘Team Captain‘, willen graag winnen en resultaten halen en gaat daarbij geen enkele uitdaging uit de weg. Geef deze collega een cadeau waar hij of zij nog wat moeite voor moet doen.

Voor hem: Een whisky-kit om zelf open te breken.

Voor haar: een memobord om de score bij te houden.

De Verbinder

Stelt sociale relaties op de eerste plaats en houdt het team bij elkaar. Wil je een dagelijkse portie Team Spirit? Dan moet je hier zijn. Deze collega is niet zo kieskeurig, zolang het maar iets is waar hij of zij met anderen van kan genieten.

Voor hem: Een fles vodka, om te delen met de collega’s 😉

Voor haar: Een magneetbord, om alle motivational quotes aan te hangen.

 

Al deze cadeaus koop je bij de partners van Kadonation, hét platform waar je gemakkelijk, snel én veilig met al je collega’s kan samenleggen!

Lees ook: Samenleggen met collega’s, het kan ook gemakkelijk!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

cadeaus-voor-collega-039-s-inspiratie-voor-elk-type-kadoblog