Schoonouders blij, jouw partner blij, jij blij, zo eenvoudig gaat dat, in theorie. In de praktijk komt er veel meer bij kijken. De missie is het hart van jouw schoonouders veroveren zonder te overdrijven, want teveel is teveel. En dat geldt zeker voor cadeaus. Overlaad jouw schoonouders niet met cadeaus. Maar wanneer je een cadeau geeft aan jouw schoonouders, doe het dan goed.

In het begin speel je beter op veilig als het op cadeaus voor jouw schoonouders aankomt. Denk maar aan bloemen, chocolade of een cadeaubon* die ze naar wens kunnen besteden. Wanneer je meer en meer weet wat jouw schoonouders graag zien of doen, is het moment aangebroken om indruk te maken met de volgende cadeaus!

Cadeaus voor schoonouders

Samen uit, samen thuis

Iedereen heeft het druk, druk, druk tegenwoordig en juist daarom is het belangrijk om tijd door te brengen met familie. En dus ook met jouw schoonfamilie. Trakteer daarom jouw schoonouders op een fijne uitstap en trek er samen op uit. En hé, je hoeft niet meteen een volledig weekend in te plannen. Een namiddag of avond samen is ook goed. En volgende activiteiten zijn hier perfect voor.

Bundel jullie krachten en verstand en probeer samen, binnen het uur, te ontsnappen uit een escape room. Het wordt gegarandeerd een spannende race tegen de klok.

Cadeaus waarmee je jouw schoonouders blij maakt

Zijn jullie onze kadopartner Puzzle Escape Rooms te slim af?

Geen escape room in de buurt? Los dan samen thuis een huiveringwekkende moordzaak op. De grens tussen werkelijkheid en fictie wordt flinterdun in een bloedstollend onderzoek. Durven jullie de confrontatie met de moordenaar aan?

Cadeaus waarmee je jouw schoonouders blij maakt

Zien wij jou op de crime scene van onze kadopartner Crimibox, detective?

Koppel jullie ontsnappingspoging of onderzoek aan een gezellig etentje. Dit om te vieren dat jullie het mysterie konden ontrafelen of als troostprijs. Nodig jouw schoonouders uit om samen te lunchen of te dineren in een fijn restaurant. Ben je zelf een keukenprins(es), haal dan jouw kookkunsten boven in jouw eigen keuken of in de keuken van jouw schoonouders. Want ook de liefde van jouw schoonouders gaat door de maag.

Hoeft het niet zo spannend te zijn allemaal? Dan is samen een gezelschapsspel spelen een leuk alternatief, zeker als jouw schoonouders graag spelletjes spelen.

Fleur het huis op

Bloemen cliché? Ja, maar een bloemenabonnement niet. Geef jouw schoonouders een bloemenabonnement van Fleurop of bloomon cadeau en elke keer een prachtig boeket geleverd wordt, zullen ze aan jou denken.

cadeaus schoonouders

Zeg het met een bloemetje!

Voor de meer creatieve zielen onder ons is het misschien wel leuk om zelf iets te maken. Ik denk dan aan zij die kunnen schilderen, pottenbakken, breien, timmeren, … Geef een zelfgemaakt schilderij, theeservies, muts of kastje cadeau aan jouw schoonouders. Met creativiteit en/of handigheid scoor je gegarandeerd!

Cadeaus waarmee je jouw schoonouders blij maakt

Breien doe je met onze kadopartner Fibre Mood.

Het kan uiteraard zijn dat jouw schoonouders niet zo wild lopen van bloemen of decoratie. Of je bent zelf niet zo heel handig. Hoe zorg je er dan voor dat ze regelmatig met een glimlach aan jou denken? Met een gepersonaliseerde kalender!

Cadeaus waarmee je jouw schoonouders blij maakt

Het leukste foto-idee vind je bij smartphoto.be!

Verzamel de mooiste foto’s van jouw schoonfamilie en stel een kalender samen. Ga voor foto’s waar een fijne herinnering aan hangt en waar jij best ook op staat. Kom je niet aan 12 mooie foto’s? Tijd om, zoals hierboven gezegd, leuke dingen te gaan doen met jouw schoonouders. En vergeet geen foto’s te trekken!

Geef wat rust cadeau

Genieten jouw schoonouders rustig van hun verdiend pensioen? Gun hen dan nog wat meer rust door af en toe te helpen bij het onderhoud van de tuin of van het huis. Op die manier hebben ze meer tijd om te doen wat ze graag doen. Ze zullen jou hier heel erg dankbaar voor zijn.

Geloof je meer in fysieke cadeaus? Koop dan een goed boek, maar enkel als jouw schoonouders graag lezen. Probeer te achterhalen welk genre boeken ze graag lezen en verdiep je in hun favoriete genre. Met een unieke of mooie editie van een bepaald boek scoor je nog meer punten want deze zal een speciale plek krijgen in de kast.

Cadeaus waarmee je jouw schoonouders blij maakt

Voor een boek zit je bij Standaard Boekhandel goed.

Zijn jouw schoonouders echte cultuurliefhebbers? Verras hen dan met een Museumpas in België of een Podium cadeaukaart in Nederland. Zo kunnen ze wanneer ze willen genieten van een museumbezoek of concert.

Of heb je schoonouders die graag op de hoogte zijn van wat er allemaal in de wereld gebeurt? Doe een krantenabonnement cadeau en verras hen met een dagelijkse portie nieuws.

S.O.S. cadeaus voor schoonouders

Geraak je er écht nog steeds niet aan uit? Geen zorgen, er is nog hoop.

Achterhaal wat het sterrenbeeld is van jouw schoonouders en ontdek hier welk cadeau bij het sterrenbeeld van jouw schoonouders past. Of verras hen met een Kadonation cadeaubon! Deze unieke cadeaubon heeft geen vervaldatum en is geldig bij maar liefst 60 winkels.

ONTDEK DE KADONATION CADEAUBON

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment