Op zoek naar een cadeau voor een goeie vriend, je broer of je vader? Hier zijn 6 originele cadeautips voor mannen die als inspiratie kunnen dienen. Goed om weten: voor al deze geschenken kan je snel en makkelijk online samenleggen met Kadonation. Ideaal om samen met vrienden, familie of collega’s een mooi cadeau te kopen!


Voor de muziekliefhebber – SONOS

cadeautips voor mannen

SONOS wordt geassocieerd met kristalhelder geluid. Deze designspeaker past zich aan aan de ruimte waarin hij zich bevind. Daarnaast kan je verschillende SONOS-speakers in je huis draadloos verbinden om gemakkelijk muziek door je hele huis te streamen. Bovendien is deze box een echte streling voor het oog en past hij in elk interieur.

Voor deze SONOS-speaker kan je samenleggen via Kadonation. Bij onze partner bol.com kan je de box kopen voor 229 euro.


Reiskriebels – Roadtrip Californië

cadeautips voor mannen roadtrip california

Een roadtrip door de USA, het staat op velen hun bucket list (ook op die van mij!). Deze 14-daagse rondreis gaat onder andere langs Los Angeles, Las Vegas, de Grand Canyon en San Francisco. Met een huurwagen de mooiste natuurparken, de Californische kustlijn en drie formidabele steden ontdekken, wat wil je nog meer?

Bij Connections kan je nog veel andere fantastische bestemmingen boeken. Met een Connections reischeque als geschenk voor een man zit je dus altijd goed.


Voor de techneut – hoofdtelefoonsplitter

Cadeautips voor mannen

Voor alle mannen: dit is dé nieuwe sociale manier om asociaal te zijn. Dit gadget kan je gebruiken om samen je eigen hoofdtelefoons te gebruiken maar wel exact hetzelfde liedje te luisteren, op exact hetzelfde moment, vanaf dezelfde gsm of computer! Ideaal voor op het vliegtuig, de bus of op de trein!

Dit leuke hebbeding voor echte techneuten is te verkrijgen bij onze partner A.S. Adventure.


Sportief & avontuurlijk: GoPro camera

cadeautips voor mannen

Om alle memorabele momenten vast te leggen is er de GoPro. Dit is een kleine camera die schok- en waterbestendig is. Je schiet er fantastische beelden mee. Extreme sporters zoals skiërs, skydivers of surfers zijn er gek op. Maar door de veelzijdigheid kan je er alles mee vastleggen. Een ideaal geschenk voor sportieve of avontuurlijke mannen. Zeker te verkrijgen bij onze partners A.S.Adventure en bol.com!


Voor de Couch Potato: Google Home mini

cadeautips voor mannen

Deze Smart Speaker is Nederlandstalig. De compacte slimme speaker kan je met de stem bedienen. De geïntegreerde Google Assistent beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. #lazysundayyyy. Te verkrijgen bij onze kadopartner bol.com!


Voor de plantenliefhebber (die wel alle planten laat sterven)

cadeautips voor mannen

Voor planten zorgen gaat niet altijd van een leien dakje bij onze mannelijke soortgenoten. Geef je broer, vriend of vader daarom deze Click & Grow Smart Garden. Deze binnentuin geeft automatisch licht en water! Te verkrijgen bij onze kadopartner bol.com!

Lees ook zeker deze blog over de nieuwste plantentrends!


Cadeautips voor mannen, snel & eenvoudig

Voor al deze geschenken kan je snel en gemakkelijk online samenleggen op Kadonation. Ideaal om samen met vrienden, familie of collega’s een cadeau te kopen voor hem! Met het ingezamelde geld kan je een cadeau kopen bij meer dan 70 populaire winkels zoals Luxury for Men, bol.com, Zalando, A.S.Adventure, Connections, Alfamale, Coolblue, …

Heb je toch niet zoveel gehad aan deze cadeautips voor mannen? Schenk hem dan simpelweg een Kadonation cadeaubon die geldig is bij de meer dan 70 (web)winkels. Zo kiest hij zelf een cadeau wanneer hij dit maar wil. Want de Kadonation cadeaubon heeft geen vervaldatum!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

  • Hi Prixos,

    Bedankt voor je fijne reactie! Onze ervaring leert het inderdaad dat mensen het vaak moeilijker hebben met een cadeautje te vinden voor een man dan voor een vrouw. We proberen daar met deze blog een zo goed mogelijk antwoord op te geven! 🙂

Leave a Comment