Op zoek naar een cadeau voor een goeie vriend, je broer of je vader? Hier zijn 3 originele cadeautips voor mannen die als inspiratie kunnen dienen. Goed om weten: voor al deze geschenken kun je snel en makkelijk online samenleggen op Kadonation. Ideaal om samen met vrienden, familie of collega’s een mooi cadeau te kopen!

Cadeautips voor mannen

L’Humidor Cigar crate

cadeautips voor mannen sigaarkist geschenk man

Deze sigarenkist is voor de echte connoisseur. Ze bevat alles wat je nodig hebt om te ontspannen met een goeie sigaar in je hand. De sigaren zijn geselecteerd om uiteenlopende smaken en belevingen te bieden. De houten kist wordt handgemaakt en samengesteld door Alfamale, een jong Mechels bedrijf. Inclusief mini koevoet om je kist bij bezorging te openen.

 

cadeautips voor mannen CigarTop

 

Roadtrip Californië

cadeautips voor mannen roadtrip california

Een roadtrip door de USA, het staat op velen hun bucket list (ook op die van mij!). Deze 14-daagse rondreis gaat onder andere langs Los Angeles, Las Vegas, de Grand Canyon en San Francisco. Met een huurwagen de mooiste natuurparken, de Californische kustlijn en drie formidabele steden ontdekken, wat wil je nog meer?

Bij Connections kan je nog veel andere fantastische bestemmingen boeken. Met een Connections reischeque als geschenk voor een man zit je dus altijd goed.

Wordt hij liever verrast? Dan kun je hem een srprs.me reis cadeau doen naar bestemming onbekend! Zijn bestemming onthult hij namelijk pas op de luchthaven!

Sportief & avontuurlijk: GoPro camera

cadeautips voor mannen go pro

cadeautips voor mannen go pro camera

Om alle memorabele momenten vast te leggen is er de GoPro. Dit is een kleine camera die schok- en waterbestendig is. Je schiet er fantastische beelden mee. Extreme sporters zoals skiërs, skydivers of surfers zijn er gek op. Maar door de veelzijdigheid kan je er alles mee vastleggen. Een ideaal geschenk voor sportieve of avontuurlijke mannen. Zeker te verkrijgen bij A.S.Adventure en bol.com!

Mannencadeaus, snel & eenvoudig

Voor al deze geschenken kun je snel en gemakkelijk online samenleggen op Kadonation. Ideaal om samen met vrienden, familie of collega’s een cadeau te kopen voor hem! Met het ingezamelde geld kun je een cadeau kopen bij meer dan 55 (web)winkels zoals Luxury for Men, bol.com, Zalando, srprs.me, A.S.Adventure, Connections, Alfamale, Coolblue, …

Heb je toch niet zoveel gehad aan deze cadeautips voor mannen? Schenk hem dan simpelweg een cadeaubon die geldig is bij de meer dan 55 (web)winkels. Zo kiest hij zelf een cadeau wanneer hij dit maar wil. Want de Kadonation cadeaubon heeft geen vervaldatum!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taalkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in een danszaal of met een boek in Gent.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

3 Comments

  • Super originele ideeën zitten er tussen! Het is toch vaak wat lastiger om mannen een cadeau te geven dan vrouwen, bij vrouwen kan je sneller iets goed doen!

    • Hi Prixos,

      Bedankt voor je fijne reactie! Onze ervaring leert het inderdaad dat mensen het vaak moeilijker hebben met een cadeautje te vinden voor een man dan voor een vrouw. We proberen daar met deze blog een zo goed mogelijk antwoord op te geven! 🙂

Leave a Comment

cadeautips-voor-mannen-3-cadeaus-die-scoren-kadoblog