Center Parcs opende 50 jaar geleden zijn eerste vakantiepark. Sindsdien is het dé plek bij uitstek waar jong en oud zich amuseert. En dat allemaal in een adembenemende natuuromgeving.

50 jaar Center Parcs

Vijf decennia geleden opende het eerste vakantiepark van Center Parcs. Dit park bestond uit gezellige huisjes en een zwembad midden in het bos. Er werd telkens gezocht naar de perfecte plek om in een prachtige natuuromgeving op adem te komen en tijd door te brengen met het gezin.

Center Parcs 50 jaar

Maar in die halve eeuw is er uiteraard veel veranderd. De eenvoudige huisjes maakten plaats voor moderne cottages en het zwembad veranderde in een uniek, subtropisch zwemparadijs. Toch bleef de filosofie hetzelfde: gezellig samen genieten in een adembenemende omgeving.

Center Parcs

Ondertussen telt Center Parcs 21 vakantieparken op de mooiste plekken in Europa. Elke dag streven ze ernaar dat elk verblijf een unieke beleving wordt. Dankzij verrassingen zoals nieuwe services en activiteiten, restaurants en vernieuwde cottages ontdek je tijdens elk verblijf weer iets nieuws.

Vernieuwende vakantieaanbieder

Onder de noemer Center Parcs 5.0 zetten ze een compleet nieuwe standaard neer voor onvergetelijke familievakanties. Met uitvindingen als het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en de Market Dome, voor lekker eten en drinken, is Center Parcs al jaren een vernieuwende vakantieaanbieder.

Center Parcs vernieuwende vakantieaanbieder

Zo zullen ook alle cottages een upgrade krijgen én wordt de Exclusive cottage geïntroduceerd voor wie van nog meer luxe houdt. Nieuwe parken worden bijgebouwd en er is een samenwerking met Disney voor het unieke Villages Nature Paris in Frankrijk.

Center Parcs nieuwe vakantieparken

Jong en oud zal ook kunnen genieten van nieuwe activiteiten en faciliteiten. Leef je uit in een uniek klimparadijs, Escape Rooms, een Kids Driving School, en andere activiteiten. Het aanbod wordt diverser maar dit zonder de universele basisbehoefte uit het oog te verliezen: samenzijn.

Wat moet je nog weten?

#1: Ontdek hun loyaliteitsprogramma. Als je drie vakanties boekt in 36 maanden word je een “Friend” en geniet je van vele extra’s.

#2: Elk vakantiepark krijgt een score aan de hand van “Birdies”. Zo heb je vakantieparken van 3-Birdies tot 5-Birdies. Je kan het vergelijken met hotelsterren.

#3: Organiseer snel en gemakkelijk jouw ideale verblijf met de Planet Center Parcs app.

#4: De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij Center Parcs.

#5: Je kan ook met vrienden, familie of collega’s samenleggen voor een belevenis bij Center Parcs.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

center-parcs-50-jaar-samen-gezellig-genieten-kadoblog