Fanny, Team Assistant bij MediaMarkt, gebruikte Kadonation al talloze keren om samen te leggen voor een collega met het personeel. Ze maakte eerder al groepspotjes voor verjaardagen, afscheidsfeestjes en geboortes op het werk.

De Kadonation-ontmaagding

De Kadonation-ontmaagding van Fanny was een afscheid van een collega. “Al mijn collega’s hebben het concept enthousiast onthaald. Iets nieuws en onbekend wekt altijd nieuwsgierigheid op!” Ook de verdere cadeaupotjes verliepen steeds vlot en het systeem bleef in de smaak vallen. Kadonation werd erg positief onthaald onder het personeel. In de toekomst zal Fanny dan ook blijven samenleggen via Kadonation. Ook haar collega’s zien dit zitten!

fanny verhaal over kadonation testimonial“Kadonation is een zeer handige, praktische tool om mensen gelukkig te maken en leuke cadeautjes te bezorgen!”, aldus de medewerkster van MediaMarkt. 

Hoe Fanny terechtkwam bij ons

Fanny kwam terecht bij Kadonation dankzij haar werk. “Via mijn collega Laetitia, verantwoordelijk voor B2B van MediaMarkt, ben ik in contact gekomen met het platform. Sindsdien gebruik ik Kadonation geregeld voor een verjaardag, een afscheid of de geboorte voor het personeel.”

“Niet langer cash verzamelen of voorschieten”

Kadonation valt bij Fanny in de smaak omdat ze niet langer cash geld moet verzamelen of voorschieten. Ze vond het platform erg gebruiksvriendelijk. Alles was meteen duidelijk voor haar en ook voor de bijdragers. “Ik kreeg nooit specifieke vragen van mijn collega’s. Ook het aanmaken van het potje ging vanzelf.”

Online samenleggen is modern

“Kadonation is een modern alternatief voor de enveloppe. Alles wat online is, is hot tegenwoordig.” Het is handig dat je niet langer met al dat cash geld zit. Het voorschieten voor nalatigere personen kan ik eindelijk vaarwel zeggen. Daarnaast is het fijn dat ook online iedereen kan bijdragen wat hij of zij zelf wilt. “Kadonation is een zeer handige, praktische tool om mensen gelukkig te maken en leuke cadeautjes te bezorgen!”

Probeer Kadonation net als Fanny om samen te leggen voor een collega! Samenleggen op het werk was nog nooit zo gemakkelijk! Bye bye cadeaustress!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment