Communiekaartjes, het is die tijd van het jaar! Samen met de lente staan ook de communies en lentefeesten weer voor de deur. Een mijlpaal in het leven van je kind én een leuk moment van samenzijn met familie en vrienden.

Een belangrijk onderdeel van de communie of lentefeest is uiteraard de uitnodiging! Maar wat moet daar nu allemaal op staan en hoe pak je het aan? Wij helpen je op weg!

Praktische info

Eerst en vooral moet zeker alle praktische info op het kaartje staan:

  • De naam van de communicant
  • De reden van het feest: communie of lentefeest
  • De datum van de plechtigheid en het feest
  • De locatie van de plechtigheid en het feest
  • Het uur van de plechtigheid en het feest

Een mooie foto

De dag van de communie of het lentefeest staat helemaal in het teken van jouw kind, het is dan ook leuk voor de gasten dat er een foto van hem of haar op de uitnodiging staat! Het leuke is dat je hierin zo sober of gek kan gaan als je zelf wil. Klassieke foto’s in een park of eerder in de circusschool van je zoon of dochter? Aan jullie de keuze!

Dé cadeautip!

Neem de tijd om samen met je zoon of dochter na te denken wat ze graag willen. De jeugd van tegenwoordig krijgt al liever een centje omdat ze aan het sparen zijn voor een hooverbord of een nieuwe smartphone. Dan is het voor hen natuurlijk het leukste om in één keer veel centjes te krijgen, dan van alle gasten apart een cadeautje.

Start een persoonlijke ‘feest’pagina op Kadonation!

Bij Kadonation kan je samen met je zoon of dochter een eigen groepspotje aanmaken! Je kan deze pagina helemaal personaliseren met een foto (die van op de uitnodiging bijvoorbeeld!). Ook de beschrijving kan helemaal zelf ingevuld worden, zo kan je kind laten weten waarvoor hij of zij aan het sparen is. En dan is het super gemakkelijk, je kan de persoonlijke link van de pagina gewoon mee op de uitnodiging zetten! Zo kunnen de gasten er naartoe surfen en daar gemakkelijk, snel en veilig geld overschrijven naar het groepspotje.

Na het feest kunnen de centjes dan gespendeerd worden bij één van onze partners of overgeschreven worden naar een rekening. Simpel!

Het enige dat jij nog moet doen, is een prachtige uitnodiging maken en genieten van de feestelijkheden!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

zo-zorg-jij-voor-de-beste-communiekaartjes-kadoblog