Contact

The people behind Kadonation

Fabrice Guillermin – Managing Director. 21 year

Fabrice is a 19-year old software developer from Zottegem. He lives and studies in Ghent. At Kadonation, he’s the founder and the guy who keeps things moving forward. He also makes sure the website is running perfectly 24/7. Questions or problems about the site, contact him at

Jelle Van Roosbroeck – Chief Financial Officer. 29 year

Jelle studeerde in 2011 af als handelsingenieur en rondde zijn studies in 2012 af met een master na master in banking & finance. Na eerste werkervaringen bij Financial Architects en KBC, startte hij midden 2014 bij de Arteveldehogeschool als docent financieel management en financiële coach van ondernemende studenten. Vanaf juni 2016 nam Jelle met veel plezier het financiële beleid van Kadonation voor zijn rekening. In zijn vrije tijd probeert Jelle samen met zijn nieuwbakken vrouwtje te genieten van het (buiten)leven en de natuur.

Evi Driesen – Marketeer. 23 year

Na een opleiding communicatiemanagement en een eerste werkervaring in de media, vervoegt Evi begin 2016 het team als Junior Marketeer. Kadonation bekend maken bij het grote publiek is een uitdaging waar ze zich graag in vastbijt! Na de uren is ze freelance copywriter en volgt ze een postgraduaat Digitale Marketing.

Jeroen Cantaert – Marketeer. 27 year

Jeroen studeerde af als online marketeer bij EMS Brussel en werd 2de in de Digital Masters Academy van Google en Bloovi Me. Bij Kadonation focust hij zich op online advertising, adwords en social. Gepassioneerd door alle boardsporten regelmatig in het buitenland te vinden en anders een nightlife event aan het organiseren.

Leave a Comment