We hebben reeds een aantal blogposts geschreven met cadeautips voor mannen (check bv. deze gin cadeaus en onze top 5 geschenken voor mannen). In deze post staat technologie centraal. We zetten drie coole gadgets voor mannen op een rij die ideaal zijn als cadeau.

Het verlengstuk van de smartphone: Smartwatch

smartwatch gadget

2016 werd aangekondigd als het jaar van de smartwatch. Ze combineren design, functionaliteit en technologie als verlengstuk van je smartphone. De populairste modellen van dit moment zijn o.a. de Samsung Gear S2 Classic en de Asus Zenwatch 2. Ook interessant: de Pebble Smartwatch, dat ontstand via crowdfundingplatform Kickstarter.

Voor een grote collectie smartwatches, neem een kijkje bij Coolblue.

Stream Netflix, YouTube en meer via de Chromecast

chromecast

Met dit kleine, maar zeer handige gadget stream je content van apps als Spotify, YouTube en Netflix naar je tv. Zo kijk je in veel hogere kwaliteit op een beter, groter scherm.

Te koop bij: Coolblue

Het ultieme gadget voor mannen: drone

drone

 

Als je spreekt over coole gadgets mogen drones absoluut niet ontbreken. We schreven er al eerder over op deze blog. Ze zijn net als smartwatches 1 van de gadgets die tegenwoordig helemaal doorbreken. Neem een kijkje naar deze vorige blogpost voor onze selectie coole drones.

 

Leg samen voor een cool gadget op Kadonation!

Leg je soms samen met vrienden en familie, maar ben je het beu om altijd voor te schieten? Gebruik dan Kadonation! Je ontvangt snel van iedereen hun bijdrage en organiseert alles makkelijk. Maak een pagina op Kadonation en nodig iedereen uit om bij te dragen. Koop daarna met het verzameld bedrag een leuk cadeau, zoals een gadget bij onze partner Coolblue!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

coole-gadgets-voor-mannen-kadoblog