Wil je geld inzamelen voor een goed doel, persoonlijke droom, je school of voor jouw (jeugd)vereniging? Dan kan je dat doen via Kadonation crowdfunding! In slechts enkele clicks heb je een persoonlijk platform voor je nobel doel.

crowdfunding geld inzamelen


Kadonation-based crowdfunding

Als je een crowdfunding opstart via Kadonation kan je op ons rekenen!

  • Goedkoopste crowdfunding platform in de Benelux
  • Transparant: éénmalige afhouding van 4% bij het afsluiten van je project. Er zijn geen kosten aan het opstarten van jouw campagne, je verliest geen percent per bijdrage, en elke euro die je inzamelt is van jou.
  • Je project staat onmiddellijk online
  • Deel gemakkelijk updates met je volgers

Hoe werkt het?

Start jouw online crowdfunding campagne op kadonation.be, personaliseer de pagina van jouw crowdfunding en deel de link. In deze blog legde ik reeds uit hoe je een succesvolle crowdfunding campagne kan opstarten.

Jouw geldinzamelactie starten is helemaal gratis, iedereen kan ook zonder extra kosten bijdragen aan jouw actie. Je kan het geld meteen spenderen.

geld inzamelen


Een plaats op ons platform

Voor jou deden al heel wat mensen crowdfunding via Kadonation! Zo hadden Wouter en Marjolijn werkelijk een succesverhaal voor hun vrijwilligerswerk in Umang. #mustread

Op onze site kan je alle crowdfundingsacties terugvinden. Dat wil dus ook zeggen dat mensen via onze site misschien bij jouw project terechtkomen en daardoor bijdragen! Je hebt dan je eigen plekje op ons platform.

crowdfunding geld inzamelen


Geld inzamelen voor onze goede doelen

Ook wijzelf dragen graag ons steentje bij. Zo planten we per 100 euro aan cadeaubonnen 1 boom met WeForest. Momenteel zitten we al aan 1000 bomen!

crowdfunding geld inzamelen

Wij zorgen er tevens voor dat onze klanten zich zonder veel moeite kunnen inzetten! Je kan met je verdiende kadomunten bomen planten met WeForest of een dopperfles bestellen waardoor je meehelpt aan een plastiekvrije wereld. Alle kleine beetjes helpen!

Daarnaast hebben we ondertussen 9 goede doelen als cadeaupartners. Heb je geen behoefte meer aan cadeautjes voor jezelf, maar wil je de wereld een handje helpen? Dan kan je je gekregen Kadonation cadeaubon aan één van deze goede doelen schenken:

geld inzamelen crowdfunding

Wist je al dat bedrijven goede doelen steunen? Sharing is caring!


START JOUW CROWDFUNDING

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment