Op zaterdag 30 september is het weer Dag van de Klant. We zetten opnieuw ons beste beentje voor om onze gebruikers in de watten te leggen. Klant is altijd koning, maar op deze speciale dag toch nog net iets meer. We zetten jullie dit jaar op twee manieren in de bloemetjes. 

Kadonation in het verleden gebruikt? De kadomunten zullen rollen!

Ook als je Kadonation in het verleden gebruikt hebt, dan word je in de bloemetjes gezet door Kadonation. Sinds enkele maanden hebben we een systeem van kadomunten. Alle cadeaupotjes die in het verleden werden gemaakt, hanteerden dit systeem dus spijtig genoeg nog niet.

Dag van de Klant kadomunten

Geen nood! We hebben ter gelegenheid van Dag van de Klant ook aan jullie gedacht! We gaan dezelfde verloning als nu geven met een terugwerkende kracht! Heb je in het verleden dus bijgelegd aan een potje of er zelf één opgestart? Dan krijg je kadomunten van ons. Voor elke ingezamelde euro bij je eigen cadeaupotje of voor elke bijgedragen euro aan het groepspotje van iemand anders, krijg je 1 kadomunt.

Benieuwd wat je allemaal kan doen met deze Kadomunten en hoe je ervan kan genieten? 

Al onze gebruikers krijgen 100 Kadomunten gratis dankzij Dag van de Klant!

Om zowel de nieuwe gebruikers als de oude nog eens extra te bedanken, geven we iedereen 100 Kadomunten gratis! Klik gewoon op deze link, meld je aan en krijg de 100 kadomunten!

Bye bye cadeaustress, leg samen met Kadonation

Kadonation maakt cadeaustress volledig overbodig. Met deze handige tool kan je eenvoudig én gratis samenleggen voor geschenken. Nooit meer voorschieten of cash geld verzamelen bij je vrienden, collega’s of familie! Start simpelweg een groepspotje en dan kan iedereen zijn bijdrage storten. In een wip heb je zonder stress genoeg cadeaugeld bijeen om een leuk geschenk te kunnen geven. Het systeem managet de herinneringen, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment