Gin kan je tegenwoordig op de gekste plaatsen kopen maar de accessoires en varianten van ginsflessen zijn zelden verkrijgbaar (uiteraard). Velen zijn hierdoor zelf creatief met lege flessen, dozen en dopjes wat zeker tot leuke resultaten kan leiden. Wij hebben nog enkele must have accessoires waarmee je je gincollectie kan uitbreiden. Of je kan ze samen met een mooie fles gin cadeau doen!

Een oplaadbaar bottle light!

oplaadbaar bottle light

Wil je die mooie ginfles niet weggooien maar weet je niet wat je ermee moet doen? Een herlaadbaar bottle light zorgt ervoor dat je van je flessen mooie interieuritems kan maken. Het lampje ziet eruit als een kurk en kan je terug opladen via USB. Een leuk accessoire wanneer je een ginfles cadeau doet!

Luxe Botanical box

luxe botanical box cadeau

Botanicals zijn ideaal om je gin mee te garneren en een extra touch te geven. In deze luxe botanical box vind je verschillende accessoires en botanicals om de perfecte gin tonic te maken! Ideaal voor fervente ginliefhebbers of als geschenk.

Proefnotitieboekje

Een boekje waar je allerhande gegevens in kwijt kan zoals de naam, alcoholpercentage, herkomst, garnituur, kleur, aroma, smaak, … Handig wanneer je alle gegevens van een gin wilt onthouden!

Iceballmaker

iceball maker

Met een iceballmaker verlies je veel minder smaak in vergelijking met de traditionele ijsblokjes, die je drank doen verwateren tijdens het smelten. Je hebt ze in verschillende maten en ze zijn gemakkelijk te maken!

 

Bitters, til je gin tonic naar een hoger niveau

malaria-bitters gin cadeau

Om je gin tonic naar een hoger niveau te tillen, kan je gebruik maken van bitters. Dit zijn druppeltjes die je in je gin tonic kan doen. Je kan het eigenlijk beschouwen als peper en zout. Een leuk extraatje om bij een fles gin cadeau te geven. Populair zijn deze Malaria bitters, met Peruaanse kina en citrus. Op ambachtelijke wijze handgemaakt en gebotteld in een donkerbruin laboflesje verzegeld met gele wax!

Samenleggen voor het cadeau? Organiseer alles vlot via Kadonation!

Het perfecte accesoire gevonden om samen met een fles gin cadeau te doen? Ga dan naar Kadonation.com en leg samen met vrienden of familie. Het bedrag dat jullie samenleggen op Kadonation kan je direct gebruiken bij heel wat winkels en webshops, zoals Ginsonline! Kadonation is 100% gratis en biedt je een makkelijke, snelle en veilige manier om bij te leggen voor een geschenk. Het grootste voordeel van al is dat je als organisator zo nooit meer geld moet voorschieten :-).

Bekijk ook zeker de geschenktips van Ginsonline. Niet enkel voor gin accessoires, maar ook met een ruim aanbod van gins, tonics en meer!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

2 Comments

Leave a Comment

de-beste-cadeaus-voor-ginlovers-kadoblog