Volgens statistieken worden in september de meeste baby’s geboren. In de donkere decembermaand worden dus de meeste baby’s verwekt. Hierdoor is september de duurste maand van het jaar als het op cadeautjes aankomt. Dit komt niet enkel door geboorte cadeautjes, maar ook door de steeds terugkerende verjaardagen.

Nooit meer schaamrood op feestjes

Kadonation zorgt dat je nooit meer met schaamrood moet toekomen op een geboortefeest of verjaardagsfeest. De duurste maand hoeft niet langer een struikelblok te zijn. Door samen te leggen voor duurdere cadeaus, hoef je niet je hele maandloon aan te spreken.

Typisch blijven de grote en dure cadeaus altijd het langste op de lijst staan en soms worden ze zelfs niet aangekocht. In plaats daarvan kopen mensen kleine prullen. Leg samen en zorg ervoor dat de lijst leeg geraakt! De kersverse ouders gaan enorm blij zijn met dit geschenk!

In een wip het perfecte geboorte geschenk

Met Kadonation kan je gemakkelijk samenleggen voor een geboorte of een verjaardag. Je maakt simpelweg een groepspotje aan en iedereen stort zijn bijdrage. In een wip heb je zonder stress genoeg cadeaugeld bijeen om een leuk geschenk te kunnen geven. Het systeem managet de herinneringen, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Lees hier hoe je een babynaam kan kiezen! 

 

 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment