Moederdag, de ideale dag om de liefste vrouw uit ons leven nog meer te verwennen. De tweede zondag van mei is het moment om onze liefde voor onze mama’s nog meer te benadrukken. Daarom ging ik op zoek naar enkele fijne cadeaus voor mama om samen met papa/broer(s)/zus(sen) te organiseren of kopen. Houd je vast voor enkele geweldige moederdag cadeau tips!

Cadeaus voor mama op moederdag

Stel een brunch samen

Verwen jouw mama (en ook de rest van het gezin) met een lekker ontbijt. Haal jouw mama haar favoriete koffiekoeken in huis, pers wat appelsienen uit, zorg voor een frisse fruitsalade, zet verse koffie, bak heerlijke pannenkoeken, … Je weet zelf waarschijnlijk wel wat jouw mama allemaal graag heeft. Verras haar met een mooi gedekte tafel en zorg ervoor dat ze alleen maar haar voeten onder tafel hoeft te schuiven. Smakelijk!

cadeaus voor mama moederdag cadeau tips brunch

Weekendje weg

Elke mama verdient al eens een moment voor zichzelf, niet waar? Verras jouw mama daarom op moederdag met een citytrip! Zorg ervoor dat ze zelf haar bestemming én reisgezelschap kan kiezen. Dan is een waardebon van bijvoorbeeld onze partners Connections of srprs.me zeker een goed idee als cadeau voor mama! Als extra kun je bij jouw moederdag cadeau tips meegeven van wat ze zeker moet zien, eten, drinken en doen op reis.

Apéro-tijd

Met het hele gezin genieten van heerlijke hapjes en drankjes tijdens het aperitief op moederdag? Dat is gegarandeerd één van de beste cadeaus voor mama! Zorg er dan zeker voor dat je haar lievelingsdrankje in huis hebt. Dit kan een heerlijk glaasje bubbels maar ook een gesofisticeerde gin tonic zijn. Alles kan en alles mag, want het is moederdag!

cadeaus voor mama moederdag cadeau tips aperitief

Tuinieren

In mei is het – hopelijk – al het weer om regelmatig in de tuin of op het terras te vertoeven. Dan zijn verse kruiden in mooie bloempotjes, of een nieuw rekje om kruidenpotje op uit te stallen ook héél leuk om te geven als cadeau voor mama. Of een setje zaadjes om te planten, nieuwe handschoenen,… De mogelijkheden en moederdag cadeau tips voor mama’s met groene vingers zijn eindeloos!

cadeaus voor mama moederdag cadeau tips tuinieren

Samen thuis

Iedereen heeft het druk met zijn of haar eigen leven. Daarom zijn er maar weinig momenten waarop het gezin nog eens gezellig samen is. Spreek daarom op voorhand af dat niemand het huis verlaat op moederdag. Want van alle cadeaus voor mama is een gezellig gezinsmoment het beste cadeau voor mama. Zorg voor lekker hapjes en drankjes en kijk allemaal samen naar jouw mama haar lievelingsfilm. Houdt ze van gezelschapspelletjes? Haal die bordspelen vanop zolder en speel de hele dag gezelschapsspelletjes.

Nu is het tijd om de rest van het gezin op te trommelen en samen te leggen voor deze en nog meer cadeaus voor mama!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment