Mama verdient een cadeau! Volgende maand, 14 mei om precies te zijn, is het weer tijd om de liefste vrouw uit ons leven te verwennen. 14 mei is het namelijk Moederdag! Wij gingen alvast op zoek naar de leukste cadeautjes om samen met papa/broer(s)/zus(sen) te kopen:

Maak een brunch!

Eentje zoals op de foto hierboven! Verwen je mama (en de rest van het gezin) maar eens met een lekker ontbijt, ze zullen je nog lang dankbaar zijn ūüėČ

Weekendje weg

Want ze¬†verdient al eens een break, niet waar? ‘Hotel Mama’ mag zelf eens op hotel, al dan niet samen met papa. Geef een citytripje naar¬†Barcelona, Kopenhagen of Wenen. Of laat mama gewoon zelf kiezen met jullie budget, ideaal.

Shoppingbudget

Mama heeft nooit tijd om te gaan winkelen, maar heeft – welke vrouw niet? – wel graag nieuwe kleding om te dragen. Herkenbaar? Incoming: een cadeaubon van een webshop! Zo kan ze zelf kiezen uit verschillende merken en al wat niet goed is, kan ze zonder problemen terugsturen.

Decoratiespulletjes

Nog een potje voor in de keuken, een nieuwe tandenborstelbeker voor in de badkamer, nog een kadertje om een foto van het kroost in te steken,… Mama’s willen precies altijd maar nieuwe spulletjes om in huis te zetten. Help haar op weg en koop een setje van verschillende decoratiedingen om het huis mee op te leuken!

‘Aperitiefjes’

De aperitiefjes met het hele gezin op zondagavond en mama kiest voor gin-tonic? Dan kan je haar zeker en vast een plezier doen met een mooi setje van een fles gin, met meteen de juiste botanicals √©n tonic.Of als je mama liever een fris pintje drinkt, geef dan eens een setje van speciale bieren cadeau die niet in de winkel te vinden zijn! Het enige dat ze dan nog hoeft te doen, is alles¬†in een glas gieten en genieten ūüėČ

Zeg het met bloemen!

Misschien iets minder ge√Įnspireerd maar daarom niet minder leuk: een bos kraakverse bloemen! Ze maken de eettafel alleen maar fleuriger √©n mama is blij want, je hebt aan haar gedacht. Zorg zelf nog voor een nieuwe vaas en maak je mama gelukkig!

Tuinieren

14 mei is het – hopelijk – al weer om regelmatig in de tuin of op het terras te vertoeven. Dan zijn verse kruiden in mooie bloempotjes, of een nieuw rekje om kruidenpotje op uit te stallen ook h√©√©l leuk om te geven. Of een setje zaadjes om te planten, nieuwe handschoenen,… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hopelijk hebben we je op een paar ideetjes gebracht! Nu is het tijd om de rest van het gezin op te trommelen en samen te leggen voor het grote cadeau voor mama! 

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

moederdag-de-leukste-cadeaus-voor-mama-kadoblog