Op 8 maart was het Internationale Vrouwendag en stelde ik trots de vrouwen van Kadonation voor. En vandaag is het eindelijk de beurt aan de mannen. Het is namelijk Internationale Mannendag! Graag stel ik jullie Fabrice, Jelle, Yoshi, Aron en Sibren voor.

Waar het allemaal begon…

Fabrice, ondernemer in hart en nieren

Bij Fabrice begint ook het Kadonation verhaal. Hiervoor moeten we zo’n zes jaar terug in de tijd, naar het moment waarop Fabrice als 18-jarige zijn weg zocht in de IT-wereld. Alle verrassingen en obstakels van dit spannende ondernemersavontuur lees je hier.


Ondertussen waakt Fabrice, als software-ontwikkelaar maar toch vooral als ondernemer, over de back-end en de gebruiksvriendelijkheid van Kadonation. Naast zijn passie voor ondernemen, is hij ook gefascineerd door vliegtuigen, boten en zijn Franse bulldogs Balou en Nala.


Jelle, financieel genie

Jelle studeerde in 2011 af als handelsingenieur en rondde zijn studies in 2012 af met een Master-na-master in Banking & Finance. Na eerste werkervaringen bij Financial Architects en KBC, startte hij midden 2014 bij de Arteveldehogeschool als docent financieel management en financiële coach van ondernemende studenten.

Internationale Mannendag Jelle van Kadonation

Vanaf juni 2016 nam Jelle met veel plezier het financiële beleid van Kadonation voor zijn rekening. In zijn vrije tijd probeert Jelle samen met zijn nieuwbakken vrouwtje te genieten van het (buiten)leven en de natuur.

Yoshi, developer met oog voor schoonheid

Yoshi studeerde in 2016 af in Interactive Multimedia Design en na een eerste werkervaring bij een agency, is hij nu sinds april 2017 een vaste waarde bij Kadonation als designer en front-end developer!

Internationale Mannendag Yoshi van Kadonation

Na de werkuren maakt hij graag tijd voor games, natuur en muziek. Daarnaast is Yoshi een echte krak in het bedenken en maken van zijn eigen indrukwekkende cosplay outfits waarmee hij naar gaming conventies gaat.

International Mannendag Yoshi van Kadonation

Aron, sportief sales talent

Aron studeerde in de zomer van 2019 af in KMO-Management aan de Hogeschool Gent. In zijn laatste jaar studeerde hij eerst een semester in Barcelona, om vervolgens een stage in sales te beginnen bij Kadonation. Al snel zag Aron in dat Kadonation de perfecte plek was om zijn professionele carrière aan te vangen.

Internationale Mannendag Aron van Kadonation

Wanneer Aron niet op de baan is voor Kadonation, zit hij in zijn vrije tijd vaak op de fiets en gaat hij graag eens weg met vrienden.

Sibren, developer met muzikale skills

Na één jaar conservatorium, klassieke muziek trompet, schoolde Sibren zichzelf om tot webdeveloper. Hij ging aan de slag bij Roularta Media Group en nam het onderhoud van Flair, Libelle en Knack voor zijn rekening. Maar sinds gisteren maakt Sibren deel uit van het Kadonation team.

Af en toe geniet hij wel van een verre reis, maar het grootste deel van zijn vrije tijd gaat nog steeds naar muziek(verenigingen).

Internationale Mannendag Sibren van Kadonation

Zo, dit zijn ze, de mannen van Kadonation! Gelukkige Internationale Mannendag allemaal!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment