Weet je totaal niet wat je cadeau kan geven, maar weet je wel het sterrenbeeld van de gelukkige? Of ben je gewoon net zo dol op horoscopen als ik? Dan heb je geluk! Ik bezorg jou de ideale cadeautips op basis van het sterrenbeeld van de gelukkige! Elk zodiac sign heeft een eigen preferentie en ik zal je als horoscoopexpert in een wip aan de perfecte cadeaus per sterrenbeeld helpen.

De perfecte cadeaus per sterrenbeeld

RAM: 21/3 – 20/4

De Ram is van nature het meest avontuurlijke, onverschrokken en enthousiaste sterrenbeeld van de dierengordel. Aan een dosis humor ontbreekt het dit sterrenbeeld niet. Een ram gaat graag op pad en houdt ervan om druk bezig te zijn. Dit zodiac sign zal je dan ook charmeren door ervaringen cadeau te doen in plaats van materiële zaken. Ervaringen maken nu eenmaal gelukkiger dan spullen! Twee vliegen in één klap dus. Iets nieuws afkruisen op de bucketlist vindt de Ram fantastisch.

Deze activiteiten en geschenken zullen vast en zeker in de smaak vallen bij dit sterrenbeeld. En ja hoor, je kan ervoor samenleggen via Kadonation zodat niemand nog moet voorschieten.

STIER: 21/4 – 21/5

De typische stier is een echte levensgenieter die het fantastisch vindt om luxe te hebben. Verwennerij is het lievelingswoord van dit sterrenbeeld en klinkt echt als muziek in de oren. De stier is betrouwbaar en geduldig en biedt een luisterend oor aan iedereen. Dit zodiac sign kan je dus eens goed in de watten leggen door echte luxegoederen te kopen. Hier weet collega Yoshi als echte Stier alles van. Hij zou erg blij zijn met de volgende geschenken:

TWEELINGEN: 22/5 – 21/6

Tweelingen worden getypeerd door hun intelligentie en leergierigheid en is het meest sociale teken van de hele dierenriem. Geef dit sterrenbeeld daarom iets cadeau dat de geest kan stimuleren. Dit zodiac sign is verzot op technologische spulletjes en uitdagende gezelschapsspelen. Daarnaast zijn ze dol op feestjes! Op elke onstuimige party zijn ze maar al te graag van de partij. Rarara, welke collega is er een tweeling? Onze goedleerse sfeermaker Elisa natuurlijk! Van deze cadeautjes zou Elisa alvast in de wolken zijn:

KREEFT: 22/6 – 22/7

Een Kreeft is het meest gevoelige en emotionele sterrenbeeld van de dierenriem. Dit sentimentele sterrenbeeld is een echte huismus en heeft ook een mysterieus kantje. Gezelligheid troef dus! Een persoonlijk cadeau zal dan ook zeker in de smaak vallen. Met de volgende cadeautjes smelt je gegarandeerd het hart van onze collega en Kreeft Fabrice:

LEEUW: 23/7 – 23/8

Een Leeuw barst van zelfvertrouwen en is graag het middelpunt van de belangstelling. Dit ambitieuze sterrenbeeld zal zijn cadeau in alle glorie willen ontvangen. Geef dus iets cadeau waar de Leeuw echt mee kan opvallen om hem in de bloemetjes te zetten.

MAAGD: 24/8 – 22/9

Maagden hebben oog voor detail en weten exact wat hun hartje begeert. In het beste geval zal je dan ook een verlanglijstje krijgen van dit sterrenbeeld en kan je helemaal aan deze wensen voldoen. Geen wishlist gekregen? Volg dan onze shopideetjes voor de bescheiden, elegante en stijlvolle Maagd:

WEEGSCHAAL: 23/9 – 22/10

Weegschalen houden van mooie dingen en zijn dus echte fans van esthetica. Ze houden van prachtige decoratie en leuke hebbedingen. Is jouw gelukkige een Weegschaal? Dan heb je geluk, want met de meeste spullen zal hij al in de wolken zijn. De sociale, stijlvolle en romantische Weegschaal zal je dan ook blij maken met de volgende cadeautips:

SCHORPIOEN: 23/10 – 21/11

Een Schorpioen is dol op een vurige levensstijl en mysterieuze geheimzinnigheden. Mensen zijn de bouwstenen van het leven voor dit sterrenbeeld. Kies dus voor een gedeelde ervaring of een geschenk dat toont hoe hard je de tijd die jullie samen spenderen apprecieert.

BOOGSCHUTTER: 22/11 – 21/12

Een Boogschutter zit niet graag stil en is open-minded. Als echte avonturier staat hij open voor alle nieuwe culturen. Dit sterrenbeeld is steeds bezig met de organisatie van een nieuw tripje en hierop kan je natuurlijk inspelen met je geschenk. Denk bijvoorbeeld aan deze avontuurlijke hoogstandjes:

STEENBOK: 22/12 – 20/1

De ambitieuze Steenbok houdt van zijn carrière of opleiding en is dus een echte workaholic. Dit sterrenbeeld gaat recht op zijn doel af en kan moeilijk tegen zijn verlies. Een gezelschapsspel zal niet meteen het ideale cadeau zijn, maar gelukkig hebben wij nog deze tips voor jou klaar:

WATERMAN: 21/1 – 19/2

Waterman is natuurlijk mijn favoriete sterrenbeeld, omdat ik er zelf één ben! Een Waterman houdt van originaliteit en is erg excentriek. Dit sterrenbeeld gaat steeds op zoek naar nieuwe en spannende uitdagingen. Een Waterman is eerlijk, soms zelfs op het franke af. Daarom flapt hij er ook altijd vanalles uit, met heel wat hilariteit tot gevolg. Laat je alvast inspireren door de voorstellen van een echte expert ter zake:

VISSEN: 20/2 – 20/3

Ons laatste sterrenbeeld is er eentje dat echt de moeite waard is. Collega Jelle is een Vis van sterrenbeeld en houdt van alles wat zelfgemaakt is. De gevoelige Vis ziet graag dat je moeite steekt in de relatie. Dit sterrenbeeld schuift zichzelf soms achteruit om anderen op de eerste plaats te kunnen zetten. Verras je favoriete Vis (bij ons is dat natuurlijk Jelle) met de volgende geschenkjes:

Zo, gedaan met de cadeaustress! Veel succes met shoppen!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment