Goed nieuws voor alle sportievelingen die graag cadeaus ontvangen: Decathlon eist zijn plaatsje op tussen onze meer dan 60 kadopartners. Dit is uiteraard ook goed nieuws voor wie nog op zoek is naar het perfecte cadeau voor die sportieve vriendin, nonkel of buurvrouw.

kadopartner Decathlon cadeau met Kadonation

 

Van 2 seconden tent tot ecodesign

Wie kent ze niet, die ‘opwerptentjes’ van Quechua? Wat een fantastisch product voor een festival of kampeertocht met vrienden. Met deze 2 seconden tent maakte Decathlon kamperen op een festivalcamping, in de bossen of in de bergen toegankelijk voor iedereen. En dat is hun missie: sport toegankelijk maken voor iedereen met scherpe prijzen en met een ruim aanbod.

Die scherpe prijzen bieden ze aan zonder toegevingen op het vlak van productkwaliteit. Dankzij de sobere winkels, een gesmeerde logistiek en gestroomlijnde organisatie lukt het Decathlon om de kosten te beheersen en de prijzen regelmatig te verlagen.

kadopartner Decathlon cadeau met Kadonation

 

Naast het beheersen van de kosten is er altijd tijd, energie en ruimte voor vernieuwing bij Decathlon. Zo lanceerde Decathlon een lijn yoga-artikelen uit natuurlijke of gerecycleerde materialen, ontworpen en geproduceerd met aandacht voor onze planeet.

Vitaal en verantwoordelijk

In de ondernemingscultuur staan twee waarden centraal: vitaliteit en verantwoordelijkheid.

Vitaliteit is een synoniem van spirit en betekent leven, intense activiteit, energie, enthousiasme, kracht. Welke sport je ook uitoefent, Decathlon biedt het nodige materiaal aan en garandeert de beste kwaliteit. Van ballet tot boxen, van berg- tot watersporten.

Verantwoordelijk zijn betekent beslissingen nemen en ze uitvoeren. Decathlon wil ook anticiperen op maatschappelijke uitdagingen, om acties te richten op duurzame ontwikkeling. Verder is het ook hun verantwoordelijkheid om de veiligheid van de klanten en teams wereldwijd te garanderen, welke sport ze ook mogen uitoefenen.

Geef samen een Decathlon cadeau

Na al die mooie woorden is het tijd voor actie! Is binnenkort de grootste sportieveling van de vriendengroep, familie of op de werkvloer jarig? Dan is een sportief cadeau zonder twijfel het beste cadeau om te geven. En het wordt nog beter wanneer je samenlegt met vrienden, familie of collega’s voor een nog groter cadeau!

kadopartner Decathlon cadeau met Kadonation

Geen zin in de organisatorische chaos die bij een groepscadeau komt kijken? Geen zorgen. Hier hebben wij de oplossing al voor gevonden: het online groepscadeau van Kadonation!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld vraag je een waardebon van Decathlon aan
  5. Verras de gelukkige met het sportiefste cadeau!

LEG SAMEN VOOR EEN DECATHLON CADEAU

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

geef-samen-een-decathlon-cadeau-met-kadonation