Tijdens een housewarming  geeft men vaak goedbedoelde, maar foute cadeaus. Dat is natuurlijk zonde. Daarom maakten we een lijst van zaken die je beter niet geeft als housewarming cadeau!

Kunst en interieurdecoratiefout housewarming cadeau kunst

Kunst en decoratiestukken schenken is riskant. Smaak is heel persoonlijk. Het koppel dat een housewarming organiseert, heeft ongetwijfeld lang nagedacht over de inrichting van hun nieuwe huis. Een decoratiestuk cadeau krijgen dat niet in het interieur past, eindigt waarschijnlijk achteraf in een kast of stoffige zolder…

Huisdieren

Je koopt beter geen huisdieren omwille van een aantal redenen. Ten eerste kunnen dieren bepaalde allergieën opwekken. Bovendien zadel je de ontvanger op met iets dat aandacht en onderhoud vraagt. Dieren hebben veel liefde nodig en niet iedereen heeft dit ervoor over.

Meubelstukken

meubelstuk

Ook smaak van meubels is iets heel subjectiefs. Je geeft dit beter niet cadeau, tenzij het koppel zelf te kennen gaf dat ze graag een specifiek meubelstuk zouden. Meubels zijn dure spullen. Het zou zonde zijn om geld te spenderen aan iets dat misschien niet in de smaak valt. Speel liever op safe en schenk een cadeaubon voor meubelwinkel.

Ludieke gadgets

ludieke gadgets

Je kent ze wel: grappige toiletbrillen, koffietassen in de vorm van een toilet, schorten met een ludieke tekst, een wekker met muggengeluid,… Zo’n soort gadgets zijn tof om eens goed mee te lachen en de gezichtsuitdrukking van de ontvanger te zien. Ons advies? Leuk, maar spendeer er niet te veel geld aan. Zorg ook zeker voor een echt housewarming cadeau.

Op deze manier geef je een geslaagd housewarming cadeau

Leg samen op Kadonation om zeker te zijn van een leuk housewarming cadeau. Het verzameld bedrag gebruik je zoals je wil. Je kan het bedrag overschrijven naar je bankrekening of direct uitgeven bij 1 van de vele partnerwinkels. Met een mooie cadeaubon ben je bijvoorbeeld altijd zeker van een geslaagd housewarming cadeau!

Het grote voordeel van Kadonation is dat je makkelijk en snel kan samenleggen online; zonder rond te gaan met de enveloppe, of te werken met overschrijvingen. Met Kadonation vermijd je ook dat 1 persoon alles moet voorschieten.

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

dit-geef-je-beter-niet-als-housewarming-cadeau-kadoblog