Je droomt al even van die wereldreis of dat project in het buitenland, maar het saldo op jouw rekening is lager dan de rok van Moeder Overste en de moed zakt jou direct in de schoenen. Maar dit jaar wordt jouw jaar: plan jouw droomreis en Kadonation regelt de rest.

En de droomreis gaat naar

Een reis rond de wereld in 80 dagen klinkt heel leuk en spannend, maar is niet voor iedereen weggelegd. Bepaal dus eerst hoe jouw droomreis eruit ziet. Durf je ver van huis gaan of blijf je toch liever op hetzelfde continent? Wil je voor een paar weken, maanden of jaren vertrekken? Snuif je graag wat cultuur op? Of geniet je meer van een prachtig natuurlandschap? Misschien koppel je liever vrijwilligerswerk aan jouw buitenlands avontuur? Alles kan en alles mag!

Jouw droomreis plannen

Budget

Je hebt jouw droomreis volledig samengesteld en bent gemotiveerd om te vertrekken. Maar al die stempels in jouw paspoort gedrukt krijgen kost geld. In een ideale wereld ben je al even aan het sparen en kan je zo goed als onmiddellijk vertrekken. In de echte wereld kan je elk financieel duwtje in de rug goed gebruiken en moet je een manier vinden om geld te verdienen of in te zamelen. Lig niet langer wakker, want Kadonation maakt geld inzamelen voor jouw droomreis verrassend gemakkelijk.

Adios amigos

Start een geldpotje op Kadonation en breng jouw familie en vrienden op de hoogte van jouw grootse reisplannen. Vertel in de beschrijving van jouw potje hoe jouw avontuur zal verlopen, welke landen je wil bezoeken of voor welk vrijwilligersproject je je zal inzetten. Deel de link met zoveel mogelijk mensen en vraag hen om jouw droomreis mee waar te maken. Als extraatje kan je een afscheidsfeestje organiseren voor iedereen en in plaats van cadeaus (die je toch niet in jouw valies krijgt) een financiƫle bijdrage vragen.

Jouw droomreis komt nu uit dankzij Kadonation

Bon voyage, vrienden!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment