Bij Kadonation kan je samenleggen met je vrienden voor een leuke cadeaubon. Deze ziet er dankzij onze designer Yoshi al geweldig uit! Het is natuurlijk altijd leuk om er een persoonlijke touch aan te geven, passend bij de gelegenheid of bij iets wat je deelt met de gelukkige! Wij geven je enkele DIY ideetjes waar je hoe dan ook mee zal scoren als je je cadeaubon afgeeft! 

Kadonation biedt een modern alternatief aan voor de klassieke cadeaubon. De digitale Kadonation kadobon heeft geen vervaldatum en je laat alle keuze aan de gelukkige zelf. Hallo keuzevrijheid! Met de bon kan de gelukkige dan iets kopen bij één van onze kadopartners door zijn kadocode in te ruilen op de website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kadopartners zoals DreambabyZalandoCoolblueAS AdventureJuttuFunConnections en nog zo veel meer fantastische partners!

DIY – Voor de reisfanaten onder ons

Knutsel een koffertje om je Kadonation kadobon in te steken! Als de gelukkige een reisliefhebber is, zal deze erg blij zijn!

Het enige wat je nodig hebt? Een doosje, wat papier, een beetje karton en lijm om er een knap geheel van te maken!

DIY cadeaubon

DIY – Een cadeaubon in een originele kaderDIY cadeaubon maken

Steek de Kadonation kadobon in een kader en schrijf erbij: “In geval van nood breken”. Op die manier zal je cadeaubon wel opvallen tussen de berg cadeautjes! Klaar om indruk te maken? Een kader heb je vast nog wel liggen of kan je in no time op de kop tikken voor een klein bedragje.

DIY – Origami-plezier

Ontwerp een mooi doosje om je Kadonation kadobon in te steken. Met een klein beetje knip- en vouwwerk heb je in een wip iets prachtig voor elkaar. Origami for the win! Hier wat leuke ideetjes, er is voor ieder wat wils!

DIY cadeaubon


DIY for mannen

DIY origami

DIY – Een herfstig cadeauthema

Het is weer herfst, dus dan mogen de cadeautjes ook volledig in herfstthema versierd worden. Laat sporen van bladeren na op het inpakpapier van je Kadonation kadobon! Als de gelukkige een natuurliefhebber is, zal hij of zij erg blij zijn als je je cadeaubon afgeeft.

Wat heb je nodig? Mooie bladeren, wat zakdoekjes, papier en een hamer!

DIY herfst

DIY – Cadeaubon in a bottle

De nieuwe versie van een message in a bottle is een cadeaubon in a bottle! Print je Kadonation cadeaubon af, rol het op en steek de bon in een flesje.

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

diy-hoe-pimp-ik-mijn-cadeaubon-kadoblog