New year, new me. Elk jaar opnieuw probeer je aan jezelf te werken, maar hé, je bent goed zoals je bent. Wat als we nu het interieur van jouw woonst in een nieuw jasje steken? Hier lees je alvast drie veelbelovende interieurtrends voor 2018, bekeken en goedgekeurd door Kadonation!

Groene vingers

Greenery werd vorig jaar verkozen tot kleur van het jaar door het Pantone Color Institute (dit jaar kozen ze voor ultra violet, het is maar dat je het weet). En als we aan groen denken, denken we meteen aan de natuur. Maar wees gerust, je hoeft niet echt groene vingers te hebben om mee te zijn met deze trend. Een groene accentmuur, enkele plantjes (lifehack: vetplantjes zijn een aanrader als jij bloemen moeilijk in leven houdt), bloemen- of plantenmotief, groene meubels of gordijnen, het kan allemaal.

Black&White

Deze trend uit zich voornamelijk in de decoratieve elementen binnenshuis. Om jouw interieur die extra trendy touch te geven, kan je jouw (groene) zetel van enkele zwart-wit kussentjes voorzien. De creatievelingen onder ons kunnen met washi-tape aan de slag om hun witte muren op te vrolijken. Projecteer geometrische figuren op jouw muur en plak washi-tape op de geprojecteerde lijnen voor een perfect resultaat (hiervoor hoef je zelfs geen handige Harry of Henriëtte te zijn).

Millennial roze

Naast het natuurlijke groen en het stoere zwart-wit maak je best ook ruimte voor het schattige roze. Deze kleur zorgt voor harmonie en rust in jouw drukke leven. Gelukkig gaat deze interieurtrend heel erg goed samen met de vorige twee en hoef je je niet te beperken tot één stijl. Een frisse kamerplant komt volledig tot haar recht tegen een roze muur of voor een roze gordijn. Zwart-wit kussens geven jouw roze bed met hoog knuffelgehalte dat stoere extraatje.

Droom je al over jouw nieuwe living of slaapkamer? Neem dan een kijkje bij onze kadopartners die gespecialiseerd zijn in interieur zoals Livingdesign, Decoraza en Decovry.

P.S.: foto’s van jouw nieuw interieur zijn altijd welkom! Hier vind je alvast mijn foto :

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment